Alive (Grunge) - Ankara

• Konuyu açan Konuyu açan uLs
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Kardeşlik, destekçilik, gözyaşı, öksürük...
Canlarım benim çok saolun toparlıcaz inşallah. Bende çok sıkıldım artık. Valla nerden nereye arkadaşlarımı görmek oralarda çok güzel. Harbi hislendim be ya. Barbi seni ayrı bir tebrik ediyorum güzel şeyler yapıcan bence.

Gel artık. biri gelir biri gider kıyamet bundan kopar. Sen geliyonda can yok be koç. Sıkıldım bir pearl jam bi alice in chains oturyom sinirli koltuğumda gitarım pas tuttu. Çalmak gelez içimden sizler yokken

Abi dün sordun nerdeyse benim söz verdiğim adamlardan biri yedek falan olacaktı. kusura bakma olmadı o iş ya. Bugün zaten onunla uğraştım . Bi ara fellik fellik adam arıyıodum kimse çıkmadı neyse bidakine inşallah.

sevgili alive üyeleri hepinize başarılar, saygılar. gelinde bi görüşelim yaw. ulaşcım ayrıca yeni metodlar geldi bana istersen verebilirim. görüşmek dileğiyle

caneeeeyyyy gel olm artık bak ben geldim baslayalım herkez hazır...

caglar, abi çok sevinirim metodlara...görüşelim bi ara siz basşlayın programa da gelip izleyelim hem 🙂 basarılar.

Görmeyeli şenlenmiş forum. Evet bir can eksik o da geldimi yılan gibi akıcaz alemlere. VE BOMBA! STAJIMIN BİTMESİ İÇİN SADECE 4 GÜN KALDI. ÖZGÜRLÜÐÜME KAVUŞUCAM. AKŞAMLARA KADAR ÇIKMICAM YATAKTAN SABAHLARA KADAR OTURACAM. Uls grubun adı Counting Crows şimdi hatırladım bak.

En sonunda uzun zaman sonra yeniden başladı çalışmalar. Yeni repertuar. yeni besteler. Daha bi grunge daha bi melodik. bu piyasa şarkıları biraz daha azaltmak. 2-3 şarkılık bide demo gelecek eylül sonuna doğru inşallah.

ipucuna ne gerek? Bir yaşıma daha girdim. Artıkın takip edersin burdan.Yine bekleriz çok süper şarkılar ekledik. ikinci çalışma daha süper olcak inşallah. siyah büyük gözlüklerinle asabi sandelyeni al gelirken bol bol sallanırsın. biraz da nostalji yaptık. eskiler falan işte.Gel ankaraya artık çok özledim ya. Yalnızım zaten kimsecikler yok evde. Her gün temizlik yapıyom. dün şehriyeli pilav yaptım asıl sen hayırdır?

eee artık toplandınız baslayında bagralım pearl jam diye yaw bide rearwiev mirror u calarsanız zıcarsınız azıma koparım yani olursa iyi olur 🙂 ellerinizden operimhepinizin tek tek hep birlikte olmak dilegiyle hosgeldiniz ........

len alpçük ne sandalyası ne büyük camlı gözlüü ne sayıklıyosun olm yoksam tanımadın mı benü... hülen yoksa hayatında başka biri mi var böle pearl jam e pearlüm jamim diyen haaaa!! alırım aklını ona göreee :evil: ... ezgijam ezgijam..... ayrıca şu barboros bizim barbi mi oysa ona da laf atcam... sen misin hı? gruplarının adına kurban olduumun heyt beaaa...ooohaaayy oooo aymsitil elayv...

lan alp çok dingilim lan ben valla bak.... şimdi düştü olm asabi sandalya-büyük camlı gözlük olayı... layne abimiz ve angry chair olayı.... aaabiiiiiiiii... 😳 ...where's my mind diyorum başka da bişi diyemiyorum...

ezigjam im sen hayırdır aman diyim düşsün de ne zaman düşerse düşsün. Önemli olan unutmamak dimi?

kuzen eyvallah. doğuştan ses yok burdakiler de para diye ağlıyo çizdim oynamıyorum. bu hafta içi yatar paralar. yani umarım

Eh biraz da olsa oldu sanırım tanıtım sayfası. Sınırlı sayıdaki fotoğraflardan dolayı yapacak birşey yok.elimde bir tek limon resimleri falan vardı. Arşivin tamamı ulaşta.ulaş izmirde.Herkese hayırlı uğurlu olsun.Sonunda bizim de bir web sayfamız oldu.

www.alive.garaj.org

sizi canlı dinleme fırsatım olmadı ama web sayfanıza giripte repertuar arasında bad religionı görünce merak ettim doğrusu. çok matah bi şarkı değil American Jesus gerçi ama olsun, en kısa zamanda sizi bi yerlerde izlemek isterim. Başarılar...
Diğer şarkı seçimleri de gayet güzel gözüküyor bu arada 😀

Geri