Alive (Grunge) - Ankara

• Konuyu açan Konuyu açan uLs
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

AMERICAN_JeSuS demiş ki:
sizi canlı dinleme fırsatım olmadı ama web sayfanıza giripte repertuar arasında bad religionı görünce merak ettim doğrusu. çok matah bi şarkı değil American Jesus gerçi ama olsun, en kısa zamanda sizi bi yerlerde izlemek isterim. Başarılar...
Diğer şarkı seçimleri de gayet güzel gözüküyor bu arada 😀

ya zaten baya eskiden beri yapıyoruz o şarkıyı matahtan kastını anlayamadım ama sözleri gayet güzel şeyler anlatıyor bence. Tabiki daha güzel şarkıları da var. ama en son nezaman çaldığımızı bile hatırlamıyorum

Bu arada delibassci bugun boş dvd alıp çekicem peraljam i size demo denilemez elimizdeki kayıta ama onu çekicem. Harbici demo ekim başına hazır olacak umarım. Stajım bugün bitti. Ben inanmıyorum ama... 8O

slm alp yazicam yazicam yazamadim derken sonunda yaziorum abi
ezgi bana roxy'e gonderdiğin kaydi dinnetti asik oldum(bursada dinnemistim)
bu sabah yine aklima takildi bende istiorum bi tane ondan grupla olan warsa oda kabulum
ama o iki sarki inanilmazdi ellerine saglik wallaha
ii bak kendine insallah yakinda gorusuruz 😉

Ya çok sagol Kerem. Harbi yine duygulandım bak. Sanırım öyle şarkılar zor çıkanlardan. Hissedip söylediğim fazla şarkı yok. ama şavrole ve minik kız ayrıdır benim için. beğenmene çok sevindim. Umarım bir gün bir yerde karşılaşma tanışma fırsatı buluruz. Hatta takılsak bir gün çalsak doğaçlasak çok güzel olur. Tabi o hissetme anı geldiği zaman. Başarılar diliyorum size tekrardan...

abiler ne var ne yok? toparlanabildiniz mi? çalışmalara başladınız mı? siteniz hayırlı olsun bu arada. ne zaman dinleyebilcez sizi? (soru makinası oldum beah) bye

Toplandık tabii..hatta birazdan grupcanları arayıp stüdyo saatinin uygun olup olmadığını sorucaktım ama volkan akşamüstü 5 te uyandığı için alp ise her daim uykuda olduğu için arayamıyorum..Cana haber vereyim bari :bilmem

Gençler. Geçen gün (sanırım dün artık gün kavramım kalmadı) Bronx'ta rock'n coke personelinin gittiği bir eğlence varmış ve doğuş eğlencenin yapıldığı günün akşamı haber verdi... Kuzen görün kuzen... 🙁

Ulan gıcık oldum şimdi bak. Neyse abicim boşver. Zaten benim kalma imkanım yoktu istanbulda. O kadar çalıştıktan sonra ne bronx ne başka bi yerde eğlenemezdim.

Ya anathema vazgeçilmezimiz. bizim her zaman da olacaktır. Her çıktığımız yerde de çalarız. bar olmuş olmamış. Ancak sanırım sentenced rafa kaldırılıcak. Çünkü klavye çok yoğun ve gitarla aynı havanın yakalanması çok zor oluyor.

Seattle grupları şu an dinlediğim bir çok alternatif gruptan daha çok etkiliyo beni, hala. Sevmediğimiz şeyleri niye çalalım ki?...

Bu arada bende sizin repertuarı beğendim ya olması gerektiği gibi, aslında bu yaz izmir de çalma ihtimalimiz vardı. ama yalan oldu bağlantılar fos çıktı, bizim stajlar falan...

Umarım bi gün dinleme imkanım olur. Size de kolay gelsin.

alp demiş ki:
Seattle grupları şu an dinlediğim bir çok alternatif gruptan daha çok etkiliyo beni, hala. Sevmediğimiz şeyleri niye çalalım ki?
işte yaaa.... zihniyet bu abicim... aferim lem... grunge is dead miş de hedeymiş hödöymüş... biz yaşadıkça grunge da yaşicak... hatta nesilden nesile =P... 😀 di mi lem!?

delibassci demiş ki:
Grunge öldü diyenin kaynanası grunge olsun.
esasmaryJane demiş ki:
grunge sevmeyen ölsün!!!??? 8O

Çok katılmaktayım. Ama ezgi senin gibi hümanistcan bir insandan bu sözleri duymak yakışmıyor.... 8O

içimizde yaşamakta kalbimizde, böyle derinlerde yansımakta her şeye, oh be çok mutlu oldum yine.

Bu arada ezgicim ben bişiler buldum senin işle ilgili ama özel kurs gelince gösteririm.

Geri