Alive (Grunge) - Ankara

• Konuyu açan Konuyu açan uLs
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Demir ne demek abicim bagartin avazi ciktigi kadar 🙂 anlatti alp grubu, hayirli olsun bitirinde sarkilarinizi dinleyelim sizi :metalhead

bu arada yegen de pek bi sirinmis saglikli ve mutlu olur insallah :elsalla

uLs demiş ki:
Demir ne demek abicim bagartin avazi ciktigi kadar 🙂 anlatti alp grubu, hayirli olsun bitirinde sarkilarinizi dinleyelim sizi :metalhead

bu arada yegen de pek bi sirinmis saglikli ve mutlu olur insallah :elsalla
işallah abi!!! beraber konserlere de çıkarız da alp görür gününü umarım (adamın ne suçu varsa di mi?)😛. yok abi umarım hepimiz için hayırlısı olur. 😀
Yeğenim için de teşekkür ederim, bi gün gelin bize elinizi öptüreyim 😉
Hadi Alive'la kalın :elsalla

Sahneden bakmayı ve heyecanlanmayı çok özledim...Hadi koçlar kendinize gelin.Ama önce mutlu bi stüdyo alalım, Tolga abi de bizi özlemiştir heralde?

Alp kaç gündür telefon ediyorum sana ulaşamıyorum, Volkanla konuştum iyi olduğunu söyledi dilediğin zaman her türlü şeyi paylaşabiliriz, konuşabiliriz biliyorsun; gerek müzikal/grupsal, gerek hayatlarımızla ilgili, biz her zaman dostuz.Hepimiz.

Ulan yine duygulandım bak. Şimdi kayıt oldum tez falan ne yaptım bilmiyom sadece müzik istiyom. studyo yapalım ben iyileştim ses tellerimde harbiden bi sorun var galiba doktora gidicem sanırım bir daha tekrar ederse. Hatta çıkıp ben size geliyim ulas bekle beni. Ya da yok gelemiyim çok işim var daha. oofoofoofoof

Eee hadi yapalım studyo kim alıyo, ne zaman.Ama once bir ev calısması yapsak yada oturup konussak.
Bu arada dun bizize gelemedim,kusura bakmayın,bi ara gelip ugrayacam hepinize,hadi optum . . .

amanın da eskiye döndük bugün bu kadar mı olur be? Ruhu hissettim seste sorunda çıkmadı. Kötü geçen 2 çalışmadan sonra ilaç gibi geldi eski şarkılar falan neyse öyle işte..

Neden olmasin..akustik versiyonu var bende simdi dinliyorum kulaga hos geliyor, album versiyonunun daha guzel oldugunu dusunuyosan bu hafta ici, bize icmeye gelirken getirirsiniz, biz de dinleriz icabinda dimi ama?! 😉

Bu arada harbi cok keyifli bi studyo idi emegi gecen grupcanlara tesekkur ederim. 🙂 :elsalla

caney, yazilarinla cok renklisin bakiyorum son zamanlarda..Pembeler, turuncular, morlar...bi ipnelik egilimi degildir umarim bunun nedeni? Hadi hayirlisi bakalim. :kicsalla 😆

İşte bir ilk gerçeklerşti. Ankara üniversitesi Müh. Fak. ROCK TOPLULUÐU KURULDU. Çoğu kez açılmaya çalışılan ancak çeşitli bahanelerle açılmayan, izin verilmeyen topluluk kuruldu. Vatana millete hayırlı olsun. en kısa zamanda bir kaç etkinlik yapılacaktır.

alp demiş ki:
Ulan yine duygulandım bak. Şimdi kayıt oldum tez falan ne yaptım bilmiyom sadece müzik istiyom. studyo yapalım ben iyileştim ses tellerimde harbiden bi sorun var galiba doktora gidicem sanırım bir daha tekrar ederse. Hatta çıkıp ben size geliyim ulas bekle beni. Ya da yok gelemiyim çok işim var daha. oofoofoofoof

Geçmiş olsun!
Bknz: Grunge ın bizden götürdükleri
Eğer benimle aynı sorunun varsa mesela sesin çok cabuk kısılıyor ver geri çok zor geliyorsa sesde hırıltı varsa ayrıca ( daha çok kayıtlarda belli olur yada şan dan anlayanlar direk fark ediyor) şarkı söylerken boşa nefes geliyorsa büyük ihtimal nodül 😢 umarım geç kalmamışızdır erken teşhisde sanırım ilaçla tedavi mümkün aksi takdir ameliyat... Tabi belki şarkı söyleme sitilini bile değiştirmen gerekebilir demişlerdi bana işte o nasıl olucak merak içersindeyim
tekrar geçmiş olsun!

ya bilmiyom ama ne doktoruna gidilir açıkçası birazda korkuyom harbiden bişey çıkacak diye. Ama koro da aldığımız eğitimden bildiğim kadarıyla nodül geçici, yani her yırtıldığında çıkabilir. Ama sonra kendiliğinden geçiyor diye biliyorum. çok ciddi değilse. Hatta ses tellerinin nodüllüyken ne halde olduğunu fotoğraflarla bile göstermişlerdi. Bana geçmiş olsun uyarın için saol. Yine nodüllendim çünkü. Ama gidicem yoksa kötü birşeyler olacak hissediyorum

Abicim unutmak ne demek utanıyom artık.Bi halledemedim su işi.Bu arada bu aksam biz de sizi konuştuk konser olayı, tam ben sana özelden atıcaktım msj. Ya Rock topluluğunu kurduk etkinlik düzenleyecez. Ancak çok fazla sorun var. Ses sistemi gibi, okul para vermiyor. Neyse onun çaresine bakılır bir şekilde havalar soğumadan birşeyler ayarlamaya çalışıcaz. böyle bişey olursa çalarmısınız diye soracaktım? Sanırım çalarsınız?!??!!!

uls ; yazılarımda renkli olmam gerçek hayatta da renkli olmamdandır.
senin gibi tek düze değilim bak
Bunu begendin mi ? 😆
Hadi öptüm . . . 😛andik :kaydim :seytan :kicsalla
200. mesajıymış bu da alive'imizin . . .

Olum bi gün dalaşmayın bi laf sokmayın bi PEACE olun. bıktım valla pazartesi genel tekrar var çocuklar herkes playlisti kontrol etsin ona göre. Bu arada italyan aygırı şafak evimize gelip yerleşti. Evin yeni salonunu gelin görün derim çok samimi oldu. biri ayağını uzatınca karşısındakinin ağzına giriyor 🙂

işte rekor rock topluluğu üye sayısı iki günde 90 ı buldu. İlginenler cuma gününe kadar tandoğandaki kampüste kayıtlar devam ediyor. Umarım bi de konser düzenleyecez.

Geri