Alive (Grunge) - Ankara

• Konuyu açan Konuyu açan uLs
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

SLm Ben alive grubunu Nerdeyse 2-3 senedir biliyorum.Bu insanlar defalarca davulcu degistirmis(enson jant sabiyan davulcuları oldu ) ,repertuvarlarini defalarca degistirmis ...bunlar her grubun basına gelen seyler ama inanın onları yakından tanısanız ne kadar asık olduklarını anlarsınız bence bu grubun zamanı geldi de geciyo biziz yada baska bar ,korkuluk yada nightshot ,what'up yada pastel ... farketmez kim iyise o kalsın ARKADASLAR MUZİK YAPALIM ankara ölüyo...Herkes Yalnız yolunda AMa inanın sizde bizde onlarda elinde enstrumani biseyler calisiyoruz hep daha iyi ye ...

Çok keyifli bir program oldu arkadaşlar. Bu kadar lafın üzerine BİZİZ ROCK BAR ALIVE'ı kazanmış oldu. Bizde Alice in Chains , Pearl Jam , Anathema dinlemiş olduk. Elinize kolunuza dilinize sağlık.

grunge :!: ALIVE :!:

Çoooooooook teşekkür ederiz desteğiniz için , umarım sizleri de en yakın zamanda sahnede izleriz.Tekrardan saolun . . . 😆

Bu arada her perşembe 23:00 de Alive biziz'de CANLI yayında . . .
Herkesi bekleriz . . .

DÜN İÇİN
:alkıs :alkıs :alkıs :alkıs :alkıs :alkıs :alkıs :alkıs :alkıs :alkıs :alkıs

Dün çok güzel bi program oldu ve çok güzel vakit geçirdim :dans hetta sizi bilgisayarın başında ayağa kalkıp alkışlıyorum :metal 8) 😛 saolun...

Arkadaslar dun guzel bi gundu eglendik costuk 🙂 gayet guzel caldiniz aynende ole guzel insanlarsiniz bar programiniz hayirli olsun darisi basimiza hadi bakalim 🙂

uzun zaman oldu yazamadım foruma oncelıkle kusura bakmayın bundan sonra memur gıbı hergun sabah 8 aksam 5 yazıcam ulas abım kızmasın dıye🙂 salı gunku programa gelemedım ulas abı cok sey ıstıyorum bılıyorum ama yıne kızma,kusura bakmayın ama persembe kesın yanınızdayım.okuduklarım kadarıyla cok guzel bı program olmus bundan sonra hep boyle artık...yolunuz acık olur umarım hep dedıgım gıbı ne dıyım daha allah ulas abının yamahasının tellerıne kusları kondurtmasın...🙂

koçlar hayırlı olsun, ilk program gayet güzeldi ben çok eğlendim şahsen. okulda daha detaylı kritik yaparız nasılsa, lafı fazla uzatmıcam burda. başarılar tekrar 🙂

dinleyen ve eşlik eden bütün arkadaşlara gönülden teşekkürler... biz de gerçekten çok eğlendik...

perşembeleri saat onbir sularında bizi dinleyebilirsiniz.

saol ulaşcım, gelicem tabii ama bu hafta biraz zor... siz ne çalsanız dinlerim ben olm!!! 😀 kardeş grubuz sonuçta... 😉 herkesden süper şeyler duydum sizin için, hadi bakalım daha güzel günlere!!! :beer:

kekinallahi demiş ki:
tebrik ediyorum hayırlı günler diliyorum

Barış çok saol abi..o kadar erken kaçmasaydınız keşke en güzel yerleri kaçırdınız vallaa 🙂 neyse abicim elbet ödeşiriz bi nargile masasında 😉

LObi grubu çok teşekkürler abi yaa umarım eğlenmişsinizdir bende kendi adıma sizinle tanıştığıma çok memnun oldum inşallah daha da kaynaşırız, güzel güzel organizasyonlarda beraber çalarız ne güzel olur dimi 🙂

QrBaa_M demiş ki:
uzun zaman oldu yazamadım foruma oncelıkle kusura bakmayın bundan sonra memur gıbı hergun sabah 8 aksam 5 yazıcam ulas abım kızmasın dıye🙂 salı gunku programa gelemedım ulas abı cok sey ıstıyorum bılıyorum ama yıne kızma,kusura bakmayın ama persembe kesın yanınızdayım.okuduklarım kadarıyla cok guzel bı program olmus bundan sonra hep boyle artık...yolunuz acık olur umarım hep dedıgım gıbı ne dıyım daha allah ulas abının yamahasının tellerıne kusları kondurtmasın...🙂

mert ne münasebet evladım..aman derslerine çalış, kalabalık yerlerde durma tamammı çocuum bomba falan patlar, hadi öptüm.

KIRMIZI demiş ki:
saol ulaşcım, gelicem tabii ama bu hafta biraz zor... siz ne çalsanız dinlerim ben olm!!! 😀 kardeş grubuz sonuçta... 😉 herkesden süper şeyler duydum sizin için, hadi bakalım daha güzel günlere!!! :beer:

ne zaman müsait olursan abi.. görüşcez elbet. 😉

Geri