Alive (Grunge) - Ankara

• Konuyu açan Konuyu açan uLs
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

🙂= Hayırlı olsun arkadaşlar en kısa zamanda izlemeye teşrif edicez inşallah.Barış haklı valla bizi alması gerekti erkenden grup içi işler.Yoksa biz geliyorduk oraya.Hep bunun başının altından çıkıyor zaten herşey 🙂=
Başarılar...

arkadaslar bir terslik olmadigi surece sali gunleri saat 11 sularinda biziz bar da sahne almaya devam edicez.hersey olmasi gerektigi gibi.

sandalye, agresiflik, tel, kagit, tehdit, imza, yalan dikkat etmek lazim...

cyberknight sagolasin. bizim icin hayirli mi zarali mi bilmiyorum

bizim yol en guzeli bence toprak olan icinde bi kac tas var, yagmur yagdiginda ustune basmak icin, zaten herzaman yagmur yagmaz ki.

Kulaklarimdan dusen o son sozle yurudum
Durdugumu sanirken kosmusum
Oysa yagmur yagmazki herzaman
Yalan renkler yalan sozler

Huzur sessizlik

Tüm dinleyenlerimize, dostlarımıza, düşmanlarımıza, forumumuza geçerken uğrayanlara sormak istiyorum; sizce repertuarımızı nasıl genişletelim? yani hangi yönde? eğlenceli şarkılarımı arttıralım yoksa daha grunge mı gidelim? peki ya besteler? onları çoğaltsak mı? benim aklımda böyle sorular var fikri, zikri olan varsa buyursun.

Not: Bu soruyu grup arkadaşlarıma sormadan yazdım, buraya uygunsuz olduğunu düşünen grupcan varsa söylesin bakarız icabına 🙂

Abi bence beste isini bi kenara koyun bar programıyla beraber gitmez bence . Coverlarıda grunge basladınız bence grunge devam edin derim ben .

Grunge çalın beyler. Farkı yaratın. Herkez eğlendirior zaten. Sonra size peçeteyle istekte bulunuruz. 🙂 Şimdiden söyleyim. Soundgarden'dan birşeyler olabilir.

LOby demiş ki:
Abi bence beste isini bi kenara koyun bar programıyla beraber gitmez bence . Coverlarıda grunge basladınız bence grunge devam edin derim ben .

niye abi ya gider bence hatta renk bile katar bara...grunge çok güzel, grubun karakterine de güzel gidiyor fakat barda tutup tutmadığı konusunda şüphelerim var...angry chair ı evde dinleyip gaza geliyorum ama sizin de geldiğiniz salı günkü programda millet sessizleşmişti yanılıyormuyum..niye barda bu kadar ters tepti anlamadım?neyse sonuçta insanlar oraya eğlenmeye geliyolarsa sahneye çıkan grup onları eğlendirmeli gibi geliyor bana, aslında bi evenflow da super gider hani 🙂 (aragazı) 🙂

hmmmmmmmm... evet evet!!! evenflow, spoonman, spin the black circle, not for you, would? ağbiiiiiiiiiiiiiii!!!... no code dan bişilerr... ama altın şehir de daha çok beste yapmanız gerektiğine işaret, hiç canlı dinlememiştim, taptım resmen... olur abi hepsi olur 🙂

bestelerinizi sahneye taşıma olanağınız varsa
bu sizin için büyük bir fırsattır, eğer insanlar beğenirlerse gerçekten sizi beğenmişlerdir. cover lar zaten tutan parçalar onların beğenilmesi sizin müziğinize ne kazandırır ki [/img]

ya Grunge gitmek çok güzel olurdu ama ne kadar giderki_?gönül isterki bütün gece grunge çalalım cosalım.ama gercekten zararlı kendimi kaybediyom o sarkılara deli gibi eslik edenler oluyo bazen ben kendimi kaybediyom o zaman sarkının trafigi de kayboluyo sonra taskınlık yapmak geliyo icimden ilk programda da cok güzel bi ornegi oldu zaten 🙂)

bi de bence gruplar daha cok beste calmalı aslında tabi bu grubun amacına gore degisir ama bence daha fazla calınmalı

Geri