Alive (Grunge) - Ankara

• Konuyu açan Konuyu açan uLs
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

sl herkese alp abi bi teklifim war 12 aralik ta bursada bi fest.gibi bisi yapilacak.6-7 grup sahne alacak sehir dsndan gelen gruplarida yol parlari karsilanacak ne dersiniz boole bisiiye ister cover ister beste hic bi kisitlamasida yok ihsaniye meydaninda(ki iyi biyerdir konser icin)
olacak acik hava hava muhalefetinden bi terslik olmazsa hic bisiiden olmaz yanniz bana mumkun olduu kadar cabuk cewap werirseniz super olur gidip organizasyonu yapanlarla konusmam gerekecek cunku
kolay gele

😛 (telefon lazim olursa maryjane'de bilion zaten )

Bursada konser!Ne guzel haber 🙂 :zipla Yalnız "12 aralık, bursa ve açıkhava konseri" 4 akoru geçmiyecek şarkılar çalınmasını gerektirebilir yoksa volkan ağlar, can baget kırar. Ben tırsmam koçlar kopartırım telleri şerefsizim getirmeyin beni oraya! 😛 akorlara dikkat kaymasın, entonasyonunuzu operim. :icelim :uyku

bu keyifli gecede şarkıları bizle söyleyen, kasmadan eğlenen, ve en önemlisi emeği geçen herkese tesekkürler... +hayvansın.

Ben ne oluyo anlamıyorum ama umarım izlersiniz arkadaşlar bu cuma da...Ya da salı artık ne olur bilmiyorum.

Bu arada yeni web sitemiz de bitmek üzere...

eveeet her daim gün değiştiren grubunuz alive bundan böyle bir aksilik olmazsa;

salı günleri BiZiZ Rock Bar'da 22:30da sizinle...

yarın görüşmek üzere herkesi bekleriz...

cuma olayı ne oldu bilmiyoruz hatta biri biliyor mu onuda bilmiyoruz salı çıkıcagımızıda pzt gecesi ogrendik o da biraz ... neyse ne iste bundan sonra salı ları çıkıyoruz 22.30 baslıyoruz bekleriz.

Bu arada Ank. Üni. li arkadaşlar ROCK TOPLULUGU nun ilk organizasyonu ramazan bayramından sonraki hafta gerçeklesecek. Okul dısından olanlar da davetlidir. gelismeleri buradan ogrenebilirsiniz...

bu arada Ulas kardes 'Okyanus' u bagladım kafamda bisiler buldum sarkının sonu baglanmıyordu bagladım bence cok da hos oldu. İzmir e selam soyle sizinkilere de. Denize günese derinlere heryereeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

siz nerde ne zaman cıkacaginizi düsünürken..biz (dinleyiciler) her gecen gün artan performansınızdan dolayı kıvanc icinde kıvranıorz (yıkama yaglama) 😉

yeni parca istiors- bi de okyanus bi de şavrole bi de bi de...

Geri