Alive (Grunge) - Ankara

• Konuyu açan Konuyu açan uLs
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Ama yapmam lazım,
Bilmek için
Gitmem lazım, bulmak için
bitmem lazım,
Tek bir gün yeter
Ölmem lazım artık, bilmem için...

Bir sen ağlamıstın oysa
Giderken usulca
İki damla düşmüş dudaklarına
Yağmurlar karışmış şimdi
İzleri bir deniz kıyısında
Bak aşk unutmamış kaybedeni

Şimdi çıglıklar karışır ismine
Son kararımda aşkım
Son nefesimde bile ismini
Bak aşk unutmamış kaybedeni . . .

Alp'ciğim bak ben de gaza geldim yazdım nasıl beğendin mi . . .

umarım korkuluk forumunu okuduktan sonrada bu kadar içiniz rahat o sahneye çıkarsınız...Bence Biziz Barın adı Biziz Tolga abinin mekanı diye değiştirilirse çok daha iyi olur sanırım....

yok bu kadar abartmamak gerek ama...arkadaslar korkuluk grubuna yapılan cıddı bı hakaret var sizde bunu bilin buna gore davranın.sizede boyle seylerın yapılması uzucu olur

İçiniz rahat derken yanlış anlattım yani heran kovulabiliriz riski ile sahneye çıkmak biraz zor iş o anlamda söyledim...Yanlış birşey dediysem af ola...

guitarpolish önerilerin icin saol.
Ya nediyim?biz kimsenin yeğeni deiliz. sahnede calan kimseye kıskanc gözle bakmıyoz ya da aha burda yanlıs caldı deyip gelip bu forumda yazmıyoz.
ama ustu kapalı laf sokmanın alemi yok.kim ne düsünüyosa soyleyebilir.

Salı ve persembe günü cıkıp calıcaz bizi dinlemek isteyen arkadaslar buyursun gelsin

alp seni az cok okuldan biliyorum bizizden daha iyilerine layıksınız yani goruyosunuz neler yaptıklarını dıkkat edın ben desteklıyorum sizi ama bizize ve su studyo sahıbıne dıkkat komık ama uzucu seyler yapıyolar.

Bar ortamlarında sürekli böyle şeyler olur. Paranı almazsın, boş günlerini doldurmak için deneme adı altında çağrılır çalarsın, içtiğin bir biranın hesabı sorulur.......Korkuluk olayında olan şey normaldir. Sadece haber verme şekli yanlıştır. Bu tip bir yanlışlı Alive'a yüklemek yanlış olur. Onlarda uzun süredir bu işin içindeler ve böyle bir çamuru haketmiyorlar. Umarım başarılı olurlar.

Salı günü destek için orada olmaya çalışıcaz.

delibassci demiş ki:
Bar ortamlarında sürekli böyle şeyler olur. Paranı almazsın, boş günlerini doldurmak için deneme adı altında çağrılır çalarsın, içtiğin bir biranın hesabı sorulur.......Korkuluk olayında olan şey normaldir. Sadece haber verme şekli yanlıştır. Bu tip bir yanlışlı Alive'a yüklemek yanlış olur. Onlarda uzun süredir bu işin içindeler ve böyle bir çamuru haketmiyorlar. Umarım başarılı olurlar.

Salı günü destek için orada olmaya çalışıcaz.

iştee... işte profesyonellik 😀

Arkadaşlar aman diyim ne idüğü belirsiz insanlar yüzünden sebepsiz yere tartışmayalım birbirimizle.

delibassçı baba KorkuluK olayında herşey normal değil aslında çünkü Tolga Bey bizim forumumuzda artık çalmayacağımızı söylüyor ama bar sahipleri telefonda bundan haberleri olmadıklarını belirtiyorlar. Neyse bu konunun yeri burası değil. Hepimiz müzik yapmaya çalışan insanlarız şurda 🙂

Alive'a sonsuz başarılar. Harun'un da bizim forumda dediği gibi bizim sizinle hiçbir problemimiz yok. Bizi destekleyenlerin de yok eminim. Sadece insanlar olayı görünce bir anda sinirlendiler.

Sevgiler&saygılar..

Ya Ali'cim nbr?Bu Cuma'dan Pazartesi'ye alınma olayımızda da saolsun Serkan bize aynı şeyi uygulamıştı.Bar sahiplerinin haberi bile yokken kendisi işler karıştırdı.KARIŞTIRDI!bunu büyük harfle yazmak istedim.Hatta Cuma sizi çıkartacaktı yerimize.Benim de söylemek istediğim çok şey var ama ne bilim 3 günlük dünya...Umarım herşey yoluna girer de herke mutlu olur.Görüşürüz...
Başarılar...

Göktuğ sağol abi ya kafayı gözü toparlamaya çalışıyorum işte. Bu bar ve haftalık programlar konusunda son zamanlarda benim algılayamadığım şeyler olmaya başladı Ankara'da. Uzun uzun bişeyler yazmıştım ama göndermeden sildim şimdi adamların forumu şişirmiyim diye..

Herkesin mutlu olması sanırım imkansız böyle durumlarda ama en azından insanlar rencide edilmesin, saygısızlık yapılmasın. Sizi de (Them) izlemeye gelemedim bir türlü. Geçenlerde kendi grubuma bir bakiyim dedim, ses kafamın içinde yankılandı, Biziz'in kapısının dışında 2 şarkı dinleyip ayrılmak sorunda kaldım. Rezillik :?

Alive forumunda adamlardan bahsetmedik, durumu kurtaralım 90. dakikada: Alive'a tekrardan başarılar!

🙂=
Adamların bir basçısı var dünyalar şekeri zaten 🙂= Lokum mu desek bilmem 🙂= Saolsun bize bas gitarını vermişti SouliTarY demo kaydı için.
Herke başarılar,sevgiler,saygılar...

ali çok çok geçmiş olsun tekrar. takip ettiğim kadarıyla birbirinize çok bağlı bi grupsunuz o yüzden başarı mutlak olacaktır yaşantınızda bu talihsizlikler her zaman olabilir Korkuluk grubuna sonsuz başarılar diliyorum.

Estafurullah Göktuğ o senin lokumluğun (nası yani?) 😉

Offf offfff....öyle işte... 🙁 salı ve perşembe herkesi bekleriz.

Geri