Baba saolasın çok hoş olmuş bizim resimlerin çoğunu birleştirmişsin. Davulcumuz değişince yeni bir afiş yapıcaz istersen sen bize yardımcı olabilirsin tasarım konusunda seviniriz. Video olayı için gel biara BIOS'a görüşelim. Benim sana gönderdiğim video nasıldı?McMannes demiş ki:Arkadaşlar Alive için kaliteli ve <anlamlı> bir video hazırlanıcak 😉 😉
Çağlarla bir buluşup konuşamıoruz ki 🙂 Taner anlatmıştır sana çağlar..Bir şeyler ayarlayalım..Ben istiorum walla sizin için birşeyler yapmak 8)
Küçük bir photoshop çalışması yaptım sizler için 😀
Umarım beğenirsiniz 😉
http://img417.imageshack.us/img417/3713/alive3cp.jpg
Davulcu işi arapsaçına döndü arkadaşlar olucak ama biraz daha zamanımız var. Oldumu en uygunu olsun istiyoruz. 1 haftaya çözülücek herhalde. Eski davulcumuzla çalıyoruz hala. Asilde giderayak nispet yapar gibi güzel çalıyo bugünlerde. Asille ay sonuna kadar beraberiz. Kemancı cuma programı, henüz gerekli mercilerle konuşulmadığı için belli değil. Bayramda Salı, Perşembe ve Cuma BIOS tayız. BeklerizIceAge22 demiş ki:Arkadaşlar şu davulcu işine bi çözüm bulamadınızmı? Haberde vermiyosunuz forumdan. Merak ettik hala eski davulcunuzla çalıyosunuz. Ne zaman değişecek davulcu kesin bir tarih varmı?
Kemancıda neden Cuma günleri çalmıyosunuz madem teklif gelmiş değerlendirin bence hiç durmayın.