Alive (Pop-Rock) - İzmir

Yılbaşında başınıza ekşiycem ona göre biostayım yani. Yirmi milyon uygundur gelicez cümbür cemaat bütün tayfa. Bahanede görürsem damlıycam yanınıza ehuehue. Babalar bide sizin yaşlar kaç? müzik harici neyapar ne edersiniz? Yazın bakiyim bana cevap. Cumartesi ordayız.,.,.,.,.,.,.,

ElisaDay demiş ki:
ya tabii ki kadin ve erkegin oldugu her ortamda bu tur sey seyler yasanir, dogaldir ama kardesim az yol-yordam ogrenin di mi? hatun seni begendiyse zaten belli eder. kiz arkadaslara tavsiye ben yaklasana sadece ve direkt " kaybol " diyorum cok etkili oluyor🙂

neyseee yilbasinda musaitseniz size geleceyizdir. umarim sonuna dek kalaceyizdir bu defa🙂

Müsaitiz gelin bekleriz walla. Buarada sana tamamen katılıyorum hatun beğendiyse belli eder zaten. Eğer beğenmediyse defetme yöntemin oldukça kullanışlı. Bütün kızlara tavsiye edilebilir. Kaybol yokol gibi kelimelere verilecek cevap zordur. Erkek aşırı sarhoş değilse uzaklaşır zaten.
McMannes demiş ki:
walla onun ibanezi gelin gibi olduğu için tabikide o gece getirmesi gerekir🙂)
Yani getirmezse ayııp eder🙂) sahne show'u isteyen arkadaşlara tavsiyem bence sizde ısrar edin ki dostumuz o gitarla çıksın
Harbiden gitar gelin misali narin ve değerli. Sen bence msnden falan yaz çağlara getirir belki. Yılbaşında nerdesin yukardamı aşağıdamı?

Biraz reklam yapıyım 2006-BIOS-ALIVE üçlüsü 20ytl. Sınırsız içip dağıtmak isteyenlerede 30ytl.

Arkadaşlar bu akşam Biosa geldik çok sağlam bi grupsunuz soundunuz çok güzel tebrik ederim. Yılbaşında gelmeyi düşünüyoruz girişte 30 milyon sınırsız yerli içki yazıyodu 12 ye kadarmış sanırım eh artık sizin souncheckte geliriz başlarız içmeye erken erken. kolay gelsin

eee şimdi giriş nekadar,üff çok karıştı 20 sınırlı,30?sınırsız mı?12ye kadar mı? e 50 nolcak?.....olayın parasında deiliz gelces de,kendimizi bilip ayarlayalım dimi???kırk defa yazdınız biliorum ama şu olaya bi açıklık gelirse sevinirim!!

funky_marla demiş ki:
eee şimdi giriş nekadar,üff çok karıştı 20 sınırlı,30?sınırsız mı?12ye kadar mı? e 50 nolcak?.....olayın parasında deiliz gelces de,kendimizi bilip ayarlayalım dimi???kırk defa yazdınız biliorum ama şu olaya bi açıklık gelirse sevinirim!!
Ok. olaya açıklık getiriyorum hemen. Şimdi 50 sınırsızı 30 a çekmişler. Benimde dün akşam haberim oldu. Ama saat 12ye kadar sınırsız içki vericeklermiş. 12den sonra gene 20ytl (1 bira dahil). eğer birden fazla bira içillicekse 12den önce girmek daha mantıklı tabi. biz 11buçuk gibi başlarız programa.

🙂 konserden ziyade program da ayarlamaya çalışırım ankarada, haftada 1 görmek isteriz sizi buralarda. öncelikli bi konserle tanıtabilirsek sizi eminim bikaç yere referans olur program da yapabilirsiniz burda. şehir dışı programa bakışınız nedir bilmem ama ankara seyircisi iyidir, eminim sizde eğlenirsiniz bizde. önce davul işini bi halledin bakalım yolunuz açık olsun ..

Yılbaşında bar kaçta açılıyo? Ben sınırsız içicem ama kaçta geliyim bilgilendirirseniz sevinirim. buarada _erotoMaNia_ nın davetini kabul edip bi uğrayın derim Ankaraya. Yeni davulcuyuda merakla bekliyoruz.

AlsancakTayfa demiş ki:
Yılbaşında başınıza ekşiycem ona göre biostayım yani. Yirmi milyon uygundur gelicez cümbür cemaat bütün tayfa. Bahanede görürsem damlıycam yanınıza ehuehue. Babalar bide sizin yaşlar kaç? müzik harici neyapar ne edersiniz? Yazın bakiyim bana cevap. Cumartesi ordayız.,.,.,.,.,.,.,
Gel baba gel bekleriz istersen erken gel 12 ye kadar sınırsız bira takılırsın. Biz sahneye çıktığımızda sen çakırkeyif olursun zaten. Bizim yaşlar 21 - 25 arası değişiyo. Yeni davulcumuz gelince değişir tabi dengeler. Müzik haricinde genelde herkez okuyo. Aydok İstatistik, Çağlar Kimya, Kartal Sınıf Öğretmenliği, Asil Sistem mühendisliğine yeni girdi, Bende Bilgisayar programcısıydım eskiden şimdilerde Network işiyle ilgileniyorum sonumuz hayır ola bakalım.

Buarada bu Cuma yani bugün Kemancıda çalıcaz. Yarın akşamda yani yılbaşında BIOStayız. Giriş 20ytl, sınırsız alkol 30ytl (12ye kadar).

ya cok gec bir istek olacak ama yilbasinda olmasa bile bir ara "ugly kid joe" nun "everything about you" sunu alir misiniz repertuara🙂 gencligimin sarkisi cok ozledim de🙂

Evet arkadaslar yogun baskınıza dayanamayıp yılbasında ibanezi getiriorum merak etmeyin 🙂 Soran arkadasa: Muzik benim hobim yani ben muzisyen degilim ve ileride bu isten para kazanmak istemiyorum.. Isim kimya 🙂 Suanda hersey guzel gidiyo boyle gitmesi icinde 6-7 senedir bu piyasanın icindeyiz.. Cok ünlü popculardan tutta (KenanDogulu,fedon vs.. vs..)... uluslararası festivallerde LOGOS jazz grubumda caldım.. En son durak ALIVE ve pop-rock buda bizim grubumuz ama bundan sonra baska bi durak yok 🙂

ylba.jpg

_erotoMaNia_ demiş ki:
🙂 konserden ziyade program da ayarlamaya çalışırım ankarada, haftada 1 görmek isteriz sizi buralarda. öncelikli bi konserle tanıtabilirsek sizi eminim bikaç yere referans olur program da yapabilirsiniz burda. şehir dışı programa bakışınız nedir bilmem ama ankara seyircisi iyidir, eminim sizde eğlenirsiniz bizde. önce davul işini bi halledin bakalım yolunuz açık olsun ..
Şimdilik konser daha mantıklı olur bizim için. Zaten Nisan ayı gibi haftada 1 gün İstanbula gitmeyi planlıyoruz. İkisi birden zor olur bizim için sen konser ayarlayabilirsen haber wer bana, şartlar uygunsa geliriz muhtemelen. Ankara seyircisinden hiç şüphem yok zaten eminim çok coşkuludurlar alıyoruz haberleri.
IceAge22 demiş ki:
Yılbaşında bar kaçta açılıyo? Ben sınırsız içicem ama kaçta geliyim bilgilendirirseniz sevinirim. buarada _erotoMaNia_ nın davetini kabul edip bi uğrayın derim Ankaraya. Yeni davulcuyuda merakla bekliyoruz.
_erotoMaNia_ nın davetini kabul edicez. Ankara hoş olur bizim içinde. Hiç çalmadık başkentte. IceAge22 yılbaşında 9 gibi gel bizim soundcheck 9 da bitiyo barda muhtemelen 9buçuk gibi açılır. Buakşamda Kemancıdayız yolun düşerse bekleriz.

StickmasteR demiş ki:
Kemancı İzmir'deki Kemancı değil mi?Orası İzmir'li grup almayacaktı diye duymuştum ama?
Ben cumaları genelde kemancıya gidiyorum cumartesileride çoğunlukla Biosa gidip Alive'ı izliyorum. Bence Alive İstanbullu birçok gruptan daha iyi. geçen hafta Popcorn diye bi grup vardı hiç tavsiye etmem. Soulstuff güzel çalıyo ve eğlendiriyo bence Alive'a eşdeğer bir tek onlar var. Benim fikrim Kemancıda cuma günleri Alive çalsın gayet güzel olur.
Yılbaşında Alive nerde biz orda. Akşam Biostayız giriş 20 milyonmuş sanırım görüşmek üzre hepinize iyi yıllar

Herkeze iyi yıllar. Daculcu işi ne oldu halledebildinizmi egemen? Umarım kafanıza göre birini bulabilirsiniz. Akşam biostayız sınırsız takılıcaz görüşmek üzre hadi size kolay gelsin? Ha bide 2006ya girerken ne çalıcaksınız?

Çağlar yukarda iyi çaldığımı yazmışsın.Çok teşekkür ediyorum öncelikle iltifatın nedeniyle.Bende senin iyi çaldığını yazmak isterdim ama kanaldaki herkes zaten gözleriyle görmüş ve duymuştur gitarın tozunu nasıl attırdığını...

Aynı durm tüm alive elamanları için geçerli.O yüzden ALIVE oldular.

Alive da çalmayı çok isterdim ama müziği zevkle yapabilmem için okul gibi işleri halletmem gerekiyor.Girdap gibi olmak herkesin hayali heralde 😀 (Bide uygar'a sormak lazım gerçi😀)

Planlarınızda progralarınızda aldığınız tüm kararlarda yanınızdayım.Yeni yılın kutlu olsun alive...

Herkese mutlu yıllar 2006 hepinize sağlık, mutluluk, ALIVE'a şan şöhret getirsin. Biostaydık bu akşam çok eğlendik sağolun ellerinize sağlık çok güzel çaldınız. Bütün Alive üyelerine başarılar dilerim tekrardan seviyorus sisi

Geri