slm... Alive'a başarılar severek dinliyoruz. grup üyelerini bazı cumartesi günleri genelde 23:00 sularında bahanede görüyorum oturup çay içiyolar. Bi gün gelicem yanınıza tanışmaya. Belki biosa beleş gireriz o sayede ehuehue!!!
Hot-tequila demiş ki:Çarşamba günkü Badem konseri nasıl geçti arkadaşlar? Sanırım beraber çalmışsınız. :🙂)) Hava çok soğuktu gelemedik artık cumartesi ordayız kısmetse. ha bide şu Çağların ibanezi bende özledim aslında bembeyaz sahnede parlıyodu güzel duruyo hani.... getirir artık programa
funky_marla demiş ki:selamlar...alive'ı bayadır biliyorum.şimdi izmirin en iyi grubu diyemem,abilere saygısızlık olur ama bazı şarkıları tarzım olmasada en dinlenilebiliri diyebilirim.beni özellikle rahatsız eden şu mtv tarzı muhabbeti...çaldığınız şarkıların hepsini hakkını veriyosunuz ama bazen gereksiz populer şarkılar oluyo arada...tabi bu benim fikrim sadece.ama çaldığınız bonjovileri baya seviyorum.sorumda şu çaldığınız şarkılarımı dinliyosunuz,yani grubun müzik zevki nasıl?bide davulcu bulma işi nasıl gidiyo...görüşürüz :!:
oh ohh guzel haber !!!hadi bakalım Ankaraya da bekleriz 😉Alive-bass demiş ki:Buarada maresalxda oldukça haklı aslında diğer grup üyelerinin internet bağlantısı olmadığı için pek ilgilenemiyorlar. Sadece ben ve Çağlar mesaj yazabiliyoruz. Artık yeni davulcumuz Alive ile birlikte forumada dahil olur umarım. 😆
umarım alive'ı dinlemeye sadece senin gibiler gelir..bizde rahatça müzigin tadını çıkarırır,eğleniriz....bende yılbaşında büyük ihtimal biostaım,var mı süprizler?umarım dansçı kızlar yoktur!!bu arada bende cosmicgirl'e katılıorum JAMIROQUAI'lar güzel oluo,bende bad girls coverini baya seviyorum,devamını bekleriz...McMannes demiş ki:Ben şahsen oraya alive dinlemeye geliorum. Yukarda adam akıllı takılıoruz biz bize.. Dediğiniz gibi aptal aptal etrafı kesip ne yapabiliriz die düşünen bir sürü salak war! Onlar alive dinleyicisi değildir..sadece farklı mekanlarda aradığını bulamayan techno çalan barlardan sıkılıp belki tarz olsun die mekana gelen zavallı insancıklardır!!!
Bir erkek olarak hem cinslerimin yapmış olduğu bu gereksiz tavırlar benimde hiç hoşuma gitmiyor.....
Soundmax demiş ki:Arkdaşlar şu an izmirdeki en iyi soundllu gruplardan birisiniz. yeni seçiceğiniz davulcunuzun bunu bozmaycak nitelikte olmasına özen gösterin lütfen. aslında ne haddime be bole şeyler söylemem ama işte alive değişmesin sadece onu istiyorum. neyse ya kafanıza göre bi adam bulun işte başarılar bizde beğeniriz nası olsa + sizi seviyoruz ha şunuda bilin hani
Eywallah baba gel bekleriz tanışalım. Biz genelde soundcheckten sonra dediğin gibi 23:00 sularında, çarşamba veya cumartesi farketmez bahanede oturup çay içiyoruz yada BIOS ta takılıyoruz.AlsancakTayfa demiş ki:slm... Alive'a başarılar severek dinliyoruz. grup üyelerini bazı cumartesi günleri genelde 23:00 sularında bahanede görüyorum oturup çay içiyolar. Bi gün gelicem yanınıza tanışmaya. Belki biosa beleş gireriz o sayede ehuehue!!!
Sana hak veriyorum birçok bayan arkadaşım aynı dertten müzdarip ve çok şikayet ediyolar zaman zaman. Sanırım sorun biraz sosyolojik. Bazı erkekler sadece kız bulmak için bara geliyolar ne yazıkki. Barlar dediğin gibi tanışma mekanı değil ama alkolün etkisiyle bitişik duran insanlar birbirleriyle daha yakın iletişime geçebiliyorlar. Buda ortaya bu tarz sorunlar çıkarabiliyo.ElisaDay demiş ki:-Neden erkekler yalniz danseden bir kadin gorunce kendilerini onunla konsumak zorunda hissederler?
-Barlar sadece birileriyle tanisma mekani midir?
-Kalabalik bir ortamda milleti itip kakarak durmaksizin gezinmek adetten midir?
-Phsyco diye bagirmaktan neden bikilmaz?...
Barlarda bayan olarak takılmak gerçekten zormu bukadar bilmiyodum bak. Hak veriyorum size bir kızı rahatsız edenleri bazen sahneden bile farkedebiliyoruz. Walla ne zaman biter? kafaların değişmesi lazım. Benim Almanyadan bi kız arkadaşım gelmişti biara oda çok şikayetçiydi bu konudan. Almanyada çok seyrek oluyomuş bu tarz muhabbetler bar ortamında.funky_marla demiş ki:Cevapların için saol egemen...yani sonuç olarak tarza yapabilceiniz bişi yok,saglık olsun,ben yinede seviyorum sizi :roll:
buarada barda bayan olarak takılmak harbiden çok zor,ben açıkçası etrafa bakınmaya bile çekiniyorum,biri üstüne alıncakta,gelcek diye..kızkıza nezaman takılabilcez biiiizz!
ya önceki yazılardan alive'ın klip olayını okudum,e klip varsa bestede vardır yani..artık gruplar bestelerini çıtlatıyo sahneden,alive'danda bekleriz...
Eywallah baba biraz geç kaldık ama geldik nihayet. Gerçi şimdilik sadece ben ve Çağlar var ama yakında umuyorum diğerleride katılır foruma. Ankaraya gelmeyi çok isteriz. Öncelikli olarak yolumuzda tekrar İstanbula bi uğramak var ama konser falan olursa Ankara neden olmasın?_erotoMaNia_ demiş ki:oooo ben internetten uzak kalalı baya bi uzamış başlık, sevindim. başlığı açtığımda grup üyeleri gelir de ele alırlar dedim, baya bi yoktunuz ortalıkta iyi olmuş geldiğiniz. inşallah işe yaramıştır başlığınız. sadece izmir değil ankara istanbul falan da tanısın istedim sizleri gerçekten çok iyiydiniz.
ankaraya bekleriz mutlaka en yakın zamanda , bu arada eski davulcunuz çok başarılıydı umarım yenisi de uyum sağlar çabucak. hadi kolaylıklar şimdilik.
Gel bekleriz BIOS'a. Yılbaşının çok eğlenceli olacağını düşünüyorum, çünkü geçen sene grupça bolca içip acayip eğlenmiştik. Muhtemelen busenede gaza gelip içeriz. Aydok soyunurmu bilmem ama sen gel sahneye danset soyun takıl kafana göre rahat ol. 😛sedaozdilmen demiş ki:Alsancakta yılbaşı bir başka olur!!.. Cumartesi biostayız 10 gibi. Yılbaşında özel bi sahne şovu düşünüyormusunuz? Aydok soyunsa hiç fena olmaz seviyos sisi kolay gelsin cumartesi günü görüşmek üzre