CosmicGirl demiş ki:yılbaşı programı belli oldumu arkadaşlar neye karar verdiniz biostamı çalıcaksınız? buarada 1 jamiroquai daha çalın
McMannes demiş ki:Hmm saolun..Alive bir site yapmayı düşünmüyormu..Kendilerine ait parçalar videolar fln.. Bence olabilirse çok güzel olur... Alive ı tanımayan yoktur ama siz bir alive tanıtım videosu hazırlarsanız çok güzel olur🙂) Benimde bilgisayarımda sizlerle ilgili birşeyler bulunmuş olur🙂
Soundmax demiş ki:Selam alive üyelerine bir sorum olucaktı; İstanbul'a bu senede geçen seneki gibi gitmeyi düşünüyormusunuz? Gitseniz harika olur orada sizin gibi gruplar çok az. gördüğüm kadarıyla izmir grupları daha sağlam.
sedaozdilmen demiş ki:Acele edin bence projelerinizi bir an önce halledip gidin. İstanbul bekliyo sizi fazla bekletmeyin. Bu arada cumartesi Nev konserinde ön grup çıkıyomuşunuz sanırım. biosta afişlerde gördüm. saat kaçta başlarsınız one gore erken gelelim
pastorius demiş ki:benim ve arkadaşlarımın izmirde izlemekten ve dinlemekten gercekten cok keyif aldıgı grup hatta tek grup.rock r&b pop-rock falan farketmiyo hakkaten süper calıyosunuz beyler.izmirin 1 numaralı grubuna sevgiler..............
Soundmax demiş ki:Selam alive üyelerine bir sorum olucaktı; İstanbul'a bu senede geçen seneki gibi gitmeyi düşünüyormusunuz? Gitseniz harika olur orada sizin gibi gruplar çok az. gördüğüm kadarıyla izmir grupları daha sağlam.
McMannes demiş ki:egemen mp3,demo,video fln🙂 hanii vericektin birşeyler..unuttukmu yaww🙂
McMannes demiş ki:ege saol 😉 walla nev konserine gelebileceğimi sanmıyorum.. ama en kısa zamanda alive ı dinlemeye gelicez.. ozmn görüşürüz.
size iyi eğlenceler... Gerçi şöyle olmalıydı..
Nev sizin alt grubunuz olmalıydı 😆