Righteous sanada cok gecmis olsun.. Umarım iyilesir en yakın surede donersin aramıza eglenioruz gercekten 🙂
psishe demiş ki:aa asilin ayrılıcak olmasına üzüldüm cidden.umarım gönlünüze göre bulursunuz en yakın zamanda...eskileri çok özlüyoruz bu arada.dire straits i,pearl jam leri...belkide batuhanı..
Caglar_alive demiş ki:Batuhan suanda GRDP ile calmaya baslayacak 5 aylık bir donem icin onu sevenler izlemeye gidebilirler 🙂 Sultans of swing yerine calınabilecek cok sarkı var eskidi artık onlar 🙂 Aliveyle calmaya basladıgımızda zaten caldık dediginiz sarkıların hepsini (pearl jam..direstraits vs.. vs.. ) sonra sıkıldık ve bitti.. Suanda baska sarkılar var.. Biz eglenemezsek kimse eglenemez degilmi? 🙂
McMannes demiş ki:Arkadaşlar düşünün... Alive milleti zıplatıp baya bi yormuş e haliyle kendilerinde de yorgunluk görülüyo... şöyle ortam içkilerini tazelerken..ışıklar hafiften kararıyo..yeni aldığınız içkinizden bir yudum alıyorsunuzz ve kulağınıza bir müzik takılıyoo..hafiften duyuyorsunuz..bu ne diyee.. Yanınızda sevgiliz fln ööle takılırken bir anda bir müzik yükseliyor..Herkesin ortak şarkısı..herkesde ayrı bir yeri olan şarkı... güzel bir Intro'dan sonra aydok o muhteşem sesiyle parçaya giriyor.......
"You are once again surrounded by a brilliant white light."
Tabiki bunu duyan herkes eşlik etmeye başlıyor..ve şarkının ortalarında şarkının en can alıcı yerinde aydok herkes ile aynı adna devam ediyor....
"One last time we'll lay down today
One last time until we fade away
One last time we'll lay down today
One last time we fade away"
hemen arkasından o muhteşem solo... !!!FINALLY FREE!!!
Eğer bunu çalacak olurlarsa mekanda olabilecekleri düşününmek bile istemiyorum :!: Heralde hayatımın en iyi gecelerinden biri olurdu 🙂
Hayal etmesi bile bana keyif veriyo... Canlı dinlemesi düş gibi olurdu...