righteous demiş ki:doğum günümü bios ta kutlamak istiyorum 17 mayıs 2006 da her ne kadar doğum günüm 18 mayıs ama ne yapalım bir gün önce kutlayalım artık yardımcı olurmusunuz?
righteous demiş ki:grup adını kim buldu nerden esinlendiniz veya aklınıza geldi ?
righteous demiş ki:grup olarak istanbula gitmeyi düşünüyormusunuz güzel çalışma ortamları var malum türkiyenin merkezi istanbul...
Istanbulda gecen sene mayıs ayında bir kac program yaptık zaten ama cuma orda cumartesi burda programı hepimizi cok kastı daha musait bi zamanda besteleri tamamladıktan sonra gitmeye karar verdik bu sene yine yaz aylarına dogru gidebilirizSoundmax demiş ki:righteous demiş ki:grup olarak istanbula gitmeyi düşünüyormusunuz güzel çalışma ortamları var malum türkiyenin merkezi istanbul...
bence hiç durmasınlar hemen gitsinler
Alive-bass demiş ki:righteous demiş ki:doğum günümü bios ta kutlamak istiyorum 17 mayıs 2006 da her ne kadar doğum günüm 18 mayıs ama ne yapalım bir gün önce kutlayalım artık yardımcı olurmusunuz?
okey biz sana yardımcı oluruz. zaten yapıcağımız neki bi doğum günü parçası çalarız (Çağlar olm mi den çalalım busefer değişiklik olsun) bide bira ısmarlarız tamamdır. işte bi yıl daha yaşlandın eyvah
sedaozdilmen demiş ki:bende beste olayını sorucaktım? besteleriniz varmı? varsa çaldınızmı hiç sık sık gelirim biosa bana hiç denk gelmedi?
davulcunuza ne oldu arkadaşlar merak ettik niye ayrılıyo? buarada yılbaşı programınız kesinleşince foruma yazınCaglar_alive demiş ki:Arkadaslar bugun itibariyle ALIVE davulcu arıyor.. Burdan herkese duyrulur.. [email protected] adresine ciddi basvurularınızı bekliyoruz...
CosmicGirl demiş ki:davulcunuza ne oldu arkadaşlar merak ettik niye ayrılıyo? buarada yılbaşı programınız kesinleşince foruma yazınCaglar_alive demiş ki:Arkadaslar bugun itibariyle ALIVE davulcu arıyor.. Burdan herkese duyrulur.. [email protected] adresine ciddi basvurularınızı bekliyoruz...