Yeni davulcunuz hakkında daha ayrıntılı bilgi alabilirmiyiz acaba. Müzik dışında neler yapar kaç yaşında falan?
Soundmax demiş ki:Maximum grup soundu dinlemek isteyenlere duyrulur adres bios - Alsancak. gün cumartesi. İz bırakanlardan olmanız dileğiyle.. Başarılar.. Buarada yeni davulcu yeni sound demek merakla bekliyoruz...
Hot-tequila demiş ki:Şu göbek meselesi nedir? ben hiç farketmedim vokal'in göbeğimi açılıyo? Çarşamba günü geliyim bakıyım nedir durum. Buarada yeni davulcunuz hayırlı olsun
Yeni davulcumuz sahne aldı haftaiçi tekrar beraberiz Sevgililer gününde BIOS tayız salı günü Cüneytle çalıcaz bekleriz.. 🙂 Parça istekleriniz çok güzel arkadaşlar Love of my life, Little L falan harika parçalar ama şimdilik Love of my life yerine maria, corazon falan çalıyoruz. Little L yerinede Don't give hate a chance yapmayı düşünüyoruz...IceAge22 demiş ki:Yarın yeni davulcunuz sahne alıcak demek hadi bakalım hayırlı olsun geliriz izlemeye artık🙂 Bide bende bi parça istiyorum çalarsanız sevinirim Santanadan Love of my life. Umarım çalarsınız hadi kolay gelsin
Saolasın Duygu bizde seni özledik gel bi görüşelim artık. Yeni davulcumuz yakında ısınınca gruba çok güzel olucak eminim bundan. Cüneyt çok hırslı bi davulcu süper işler yapıcak hiç şüphem yok. Ankara olayıyla ilgili bazı mesajlar alıyorum aslında hiç fena olmaz havalar biraz ısınsın karlar erisin falan Ankara düşünülebilir. Konser falan iyi olur walla... Çağlarada selamını bizzat iletirim 😆 😆 😆dduuyygguu demiş ki:yazmam konusundakı destekleyıcı cumlelerın ıcınde tesekkur ederım egemencım.coookkk ozledım sızı dınlemeyı.yenı davulcunuzla baslamısınız artık.umarım hersey ıstedıgınız gıbı gıder.tum aksaklıkları cozersınız.e sıze ıhtıyacımız var arkadaslar.daha cok cosup costurcaksınız.gecen sene dogum gunumde sızınleydım.gonul ısterdıkı bu yılda oyle olsun.hayatımın en guzel dogum gunuydu.cok eglenmıstım cok🙂bu arada bılmıorum sızınle hıc ıletısıme gectılermı ama ankarada da merak edılıyorsunuz.bana bayaa soran oldu.bende elımden geldıgınce bılgılendırmeye calıstım arkadasları.burda konserlerı falan olmayacakmı dıye sordular.e o kunuya sızlerın cevap vermesı lazım sanırım.bı ara her carsamba ve cumartesı bıostaydım.bundan en buyuk kazancımsa egemen ve cagları tanımak oldu.ıkınızede selam olsun arkadaslar.yeterlı sanırım egemencım🙂
Evet baba haklısın her cumartesi BIOS ta bayram var artık. Hep beraber nice sahnelere......🙂 😆 😆 Hatta yazında beraber konserlere falan koşalım yapalım bi atraksiyon yaratalım sinerjik mod :roll:orcunlogos demiş ki:babalar.sadece bu cmartesiden bahsetmeye gerek duymuyorum artık çünkü her cmartesi böle olcak😉her cumartesi alive ve wantede bayram😉