Çok saolasın walla ne diyim daha iyi olmaya çalışıyoruz soundda yavaş yavaşta olsa değişiyo kendimizi yenilemeye çalışıyoruz. Sound demişken buarada Çarşamba günü Wanteddan Orçun çalıcak bizle. Prova yaptık gayet güzel oldu. Hatta provayı yarıda bırakıp gittik o kadar yani gerek kalmadı çalışmaya.release_ demiş ki:Sahneye hem kendiniz hemde yaptığınız müzik çok yakışıor.Kendimi Billie dinliormuş gibi (görsel olarak tabi,o tarz bi Billie'de bide Alive'ın vokalinde hoş duruo 🙂 ) hissettim.Çok eğlendik cumartesi günü.Emeğinize sağlık..
Daha da başarılı olmanız dileğiyle..
BAL'lı olmak ayrıcalıktır. Bu lafı çok duyuyorum ben ya.. Walla bu akşam görücez bakalım hem ege tıpta okuyup hemde ballı olanlar ne yapıcak? Artık mazisini özleyen bi adamsa bize gelir. 🙂🙂🙂 Ama Özgünde aynı durumda galiba oda senin gibi çaldığı için öle bi şansı yok 😆 😆 😆Kanca-davul demiş ki:BAL party haa...Valla çok isterdim orda olmak (ben de BAL mezunuyum da 🙂)Ama maalaesef aynı gün biz de Ege Tıp'ın partisinde çalıyomuşuz.Benim merak ettiğim hem BAL mezunu olup hem de ege tıp'ta okuyan biri napıcak o gün 🙂🙂
Neyse ben gelemicem ama size iyi eğlenceler...
Not 1:BAL'da pilav değil ayran günü yapılıyor.
Not 2:BAL'lı olmak ayrıcalıktır.(Söylemeden geçemedim de 🙂🙂)