😀 bende geliyoruuuum :dansSoundmax demiş ki:BUGUN ALIVE GÜNÜ DAÐITIN BIOSU!!!!!. 2 HAFTADIR GELEMEDIM SINAVLAR MALUM. BU AKSAM BASINIZA EKSIYCEM HABERINIZ OLSUN
😀 bende geliyoruuuum :dansSoundmax demiş ki:BUGUN ALIVE GÜNÜ DAÐITIN BIOSU!!!!!. 2 HAFTADIR GELEMEDIM SINAVLAR MALUM. BU AKSAM BASINIZA EKSIYCEM HABERINIZ OLSUN
bencede çalın çok güzel bi parça... biz en iyisi istek yapalım bari akşama biostayız hadi bakalımfunky_marla demiş ki:bu arada programda son olurmuyu çalmayı düşünüomusunuz???istek yapsak falan 😛 bence çalmaya başlayın derim...
İste sen walla. Biz unutuyoruz hep. Program esnasında aklımıza gelmiyo genelde. Gerçi gelse bile ben söylüyorum ama pek çalası yok bizimkilerin sen peçete falan gönder 😆 😆 😆 😆funky_marla demiş ki:bu arada programda son olurmuyu çalmayı düşünüomusunuz???istek yapsak falan 😛 bence çalmaya başlayın derim...
Walla yazın ne yapıcağımız belli değil. Henüz davulcu işimizde kesinleşmedi. Bakıyoruz öle ama bi kesinlik yok hala...IceAge22 demiş ki:Arkadaşlar dün gece gene harikaydınız. özellikle can touch this kopardı. 80lerden devam sakın bozmayın. Nası gdyo çalışmalar yazın buralardamısınız? Davulcu işi ne oldu?
Eywallah saolasın seninde yolun açık olsun 😆sennurumsu demiş ki:Çok başarılı bir grup tebrik ediyorum. Biosta sık sık izliyorum.. Yolunuz açık olsun arkadaşlar
gene dayanamadık çaldık bu akşam can touch this istediğin oldu hadi bakalım... Warsa istediğin başka parçalar yaz buraya...sedaozdilmen demiş ki:Bugun Çare konseri varmış. Hadi bakalım kolay gelsin size geliriz akşama can touch this istiyorum ona göre
Yaa nie bukadar kalabalıktı bunaldık bizde walla arada çıktık dışarı hava aldık. Ama program süperdi çok eğlendik gene ellerinize yüreğinize sağlık seviyos sisisennurumsu demiş ki:Cumartesi günü çok kalabalıktı yaa sigara dumanı falan bunaldık biara ama siz çok iyidiniz gene. Gitaristin keyfi yoktu galiba gitarla ilgili bi sorun varmış bahsetmişti biara.. takmayın arkadaşlar biz sizi mutlu görmek isteriz her zaman. Gecenin sonunda egemenin gecenin yıldızı seçilmeside ilginç bir enstantane oluşturdu hadi kolay gelsin hepinize
+1 cumartesileri çok kalabalık oluyor aşağıda durmak problem yukarı çıkıyoruz bizde genelde ama performans, yine döktürdünüz yaniwickypedy demiş ki:Yaa nie bukadar kalabalıktı bunaldık bizde walla arada çıktık dışarı hava aldık. Ama program süperdi çok eğlendik gene ellerinize yüreğinize sağlık seviyos sisisennurumsu demiş ki:Cumartesi günü çok kalabalıktı yaa sigara dumanı falan bunaldık biara ama siz çok iyidiniz gene. Gitaristin keyfi yoktu galiba gitarla ilgili bi sorun varmış bahsetmişti biara.. takmayın arkadaşlar biz sizi mutlu görmek isteriz her zaman. Gecenin sonunda egemenin gecenin yıldızı seçilmeside ilginç bir enstantane oluşturdu hadi kolay gelsin hepinize
Eywalla saolasın cumartesi eğlenceliydi. Bizden bi tek Çağların keyfi yoktu onun setup teknik bi arızadan dolayı çalışmıyodu. Tonlarda problem yaşadık o kadarIceAge22 demiş ki:+1 cumartesileri çok kalabalık oluyor aşağıda durmak problem yukarı çıkıyoruz bizde genelde ama performans, yine döktürdünüz yaniwickypedy demiş ki:Yaa nie bukadar kalabalıktı bunaldık bizde walla arada çıktık dışarı hava aldık. Ama program süperdi çok eğlendik gene ellerinize yüreğinize sağlık seviyos sisisennurumsu demiş ki:Cumartesi günü çok kalabalıktı yaa sigara dumanı falan bunaldık biara ama siz çok iyidiniz gene. Gitaristin keyfi yoktu galiba gitarla ilgili bi sorun varmış bahsetmişti biara.. takmayın arkadaşlar biz sizi mutlu görmek isteriz her zaman. Gecenin sonunda egemenin gecenin yıldızı seçilmeside ilginç bir enstantane oluşturdu hadi kolay gelsin hepinize
Amatörce çekilecek bi klip olayı vardı ama üstünde pek durmadık geçen senede aynı muhabbet vardı zatensedaozdilmen demiş ki:Çare konserine geldik sizide izledik hoşşşş bi gece oldu teşekkürü borç biliriz,, Sizin klip olayları vardı yeni bi gelişme varmı acaba??
Şu an klip yok arkadaşlar zaten çekilse bile amatör bişey olucak ama çekilirse koyarım rapide ok.AlsancakTayfa demiş ki:Varsa klibi izlemek isteriz arkadaşlar buraya koyarsanız arşivlemiş oluruz bizde