😆 hehe süper olur dimi... bencede cheri cheri lady de olabilir valla 😛 aydokta vatkalı ceket ve krepeli saçlarla çıksın ama,yakışır 8)ElisaDay demiş ki:cok komik ve eglenceli olur bence. hatta cheri cheri lady calarlarsa yeminle saclarimi krepe yapip omuzlarima da vatka takip gelirim 😀 80'ler ne eglenceliydi...
cehri cheri lady o bacaklar neydi😀
Saçlarıda kabartırız iyice kocaman yüzükler falan makyaj yapalım hatta puhahaha 😆 😆 Yaz gelirken bizde ısınalım yani iyice dimi vuralım 80lere deri pantolonlar falan giyelim...funky_marla demiş ki:😆 hehe süper olur dimi... bencede cheri cheri lady de olabilir valla 😛 aydokta vatkalı ceket ve krepeli saçlarla çıksın ama,yakışır 8)ElisaDay demiş ki:cok komik ve eglenceli olur bence. hatta cheri cheri lady calarlarsa yeminle saclarimi krepe yapip omuzlarima da vatka takip gelirim 😀 80'ler ne eglenceliydi...
cehri cheri lady o bacaklar neydi😀
:? ne alaka :?: çocukmu bu gruptakiler,yada kızların genelde böle sorunları olur çekememezlik falan,kıskançlık.bu adamlarda olsa baya komik olur : banane banane,ben daha yakışıklıyım işte yaaaa,ehüü 😆sistermoon demiş ki:Özellikle sizin grupta kıskançlık çok olsa gerek.
işte mantılı bir cevap. Niye kıskanalımki birbirimizi kıskanıyo olsak 2001den beri beraber olmazdık dimi. Hiç duymadım çevremde klavyecisini yada solistini kıskanan bi müzisyen.funky_marla demiş ki::? ne alaka :?: çocukmu bu gruptakiler,yada kızların genelde böle sorunları olur çekememezlik falan,kıskançlık.bu adamlarda olsa baya komik olur : banane banane,ben daha yakışıklıyım işte yaaaa,ehüü 😆sistermoon demiş ki:Özellikle sizin grupta kıskançlık çok olsa gerek.
Ben tanıyorum onları birbirlerini kıskandıkları falan yok. Hatta her fırsatta birbirlerine daha iyi görünmeleri için tavsiyelerde bile bulunuyorlar. Gayette profesyonel düşünüyorlar emin ol. Başka gruplarla karşılaştırmanda çok manasız her grup farklıdır her insan farklıdır emin ol.sistermoon demiş ki:Çok mantıklı cevap canım ikinizin ki de.Kıskançlık olmadan hiç bir ilişki türü yürümez.2001'den beri çalmanızı engellemez.Bi de kıskançlık içten içte olan bi şey olduğu için nasıl göreceksiniz ki ya da duyucaksınız ki'aneminin gitarist solisti acaip kıskanıyor abi''aaaa gerçekten mi hiç duymadım nerden duydun'böyle bişi mümkün mü ki.Populer gruplarda bile böyle şeyler oluyor siz de mi olmucak yani.
Evet de benim zaten grup elemanlarıyla bir problemim yok.Onları tanıyor olman da bişeyi değiştirmez ki temel duygular her insanda aynıdır kıskançlık gibi sadece derecesi farklıdır ve şekil değiştirir kişilere göre.Başka gruplarla karıştırdığım da yok anemi sadece bi örnekti.Ama dediğim gibi ben o grupta olsaydım Aydok'u kıskanırdım kıskanılmıyacak gibi değil.Çok artısı var ama zaten grup elemanları da birbiriyleriyle benzeşen özlelliklere sahip olsalardı kıskançlık gene kaçınılmaz olurdu.Alive'daki durumda ise alive' alive yapan Aydok'tur.Solisti değiştirseler aynı lezzeti alabileceğimizi sanmıyorum.CosmicGirl demiş ki:Ben tanıyorum onları birbirlerini kıskandıkları falan yok. Hatta her fırsatta birbirlerine daha iyi görünmeleri için tavsiyelerde bile bulunuyorlar. Gayette profesyonel düşünüyorlar emin ol. Başka gruplarla karşılaştırmanda çok manasız her grup farklıdır her insan farklıdır emin ol.sistermoon demiş ki:Çok mantıklı cevap canım ikinizin ki de.Kıskançlık olmadan hiç bir ilişki türü yürümez.2001'den beri çalmanızı engellemez.Bi de kıskançlık içten içte olan bi şey olduğu için nasıl göreceksiniz ki ya da duyucaksınız ki'aneminin gitarist solisti acaip kıskanıyor abi''aaaa gerçekten mi hiç duymadım nerden duydun'böyle bişi mümkün mü ki.Populer gruplarda bile böyle şeyler oluyor siz de mi olmucak yani.
Bence bi grubun vokalisti ne kadar yakışıklı ve sesi ne kadar güzel olursa o grupta o kadar çok iş yapar nie kıskansınki çocuklar tam tersi destekliyolardır bence. Kaldıki grupta taş gibi çalıyo. İzmirde her tarzı sounduna uygun çalan kaç tane grup varki? Aydok doğru ekiple beraber bence. Kaldıki 5 yıldır beraberler anlaşıyolar. bize gidip dinlemek alkışlamak düşer. Şu iyi, bu o kadar yakışıklı değil falan deyip aralarını açmaya çalışmak değil.sistermoon demiş ki:Evet de benim zaten grup elemanlarıyla bir problemim yok.Onları tanıyor olman da bişeyi değiştirmez ki temel duygular her insanda aynıdır kıskançlık gibi sadece derecesi farklıdır ve şekil değiştirir kişilere göre.Başka gruplarla karıştırdığım da yok anemi sadece bi örnekti.Ama dediğim gibi ben o grupta olsaydım Aydok'u kıskanırdım kıskanılmıyacak gibi değil.Çok artısı var ama zaten grup elemanları da birbiriyleriyle benzeşen özlelliklere sahip olsalardı kıskançlık gene kaçınılmaz olurdu.Alive'daki durumda ise alive' alive yapan Aydok'tur.Solisti değiştirseler aynı lezzeti alabileceğimizi sanmıyorum.CosmicGirl demiş ki:Ben tanıyorum onları birbirlerini kıskandıkları falan yok. Hatta her fırsatta birbirlerine daha iyi görünmeleri için tavsiyelerde bile bulunuyorlar. Gayette profesyonel düşünüyorlar emin ol. Başka gruplarla karşılaştırmanda çok manasız her grup farklıdır her insan farklıdır emin ol.sistermoon demiş ki:Çok mantıklı cevap canım ikinizin ki de.Kıskançlık olmadan hiç bir ilişki türü yürümez.2001'den beri çalmanızı engellemez.Bi de kıskançlık içten içte olan bi şey olduğu için nasıl göreceksiniz ki ya da duyucaksınız ki'aneminin gitarist solisti acaip kıskanıyor abi''aaaa gerçekten mi hiç duymadım nerden duydun'böyle bişi mümkün mü ki.Populer gruplarda bile böyle şeyler oluyor siz de mi olmucak yani.