-minefield- demiş ki:Sizin Didim işi yattı gibi, buralardasınız hala yaa...yılbaşındaki teyzemin gözü yollarda kaldı valla 😆 😆 😆
Alive-bass demiş ki:-minefield- demiş ki:Sizin Didim işi yattı gibi, buralardasınız hala yaa...yılbaşındaki teyzemin gözü yollarda kaldı valla 😆 😆 😆
Sorma ya teyzem mail attı bize gelmiyomusunuz die 😆 😆 Tadilat nedeniyle bir kaç hafta geç gidicez bu arada...
Beste çalmaya başladık en nihayetinde yakında kayfınıda yapar koyarız nete bi yerlere. Burdanda bildiririz zatenwickypedy demiş ki:Besteler var mı beyler? Bu akşam gelicem sanırım görüşmek üzre 🙂
Eywalla saolasın senide bundan sonra sık sık İzmire bekleriz. Hatta gün gelir beraber bile çalarız. Buarada Ulaştan iyi haberler aldım. Çarşambaya sağlam bi şekilde biosta olacağını müjdeledi. Tekrardan geçmiş olsun ...ThE_EvO demiş ki:Bu gece(2 Şubat-3 Şubat) kötü ses sistemine rağmen,Ulaş Abi'nin hasta olmasına rağmen ve grubun kalabalık,provasız olmasına rağmen gayet iyi bitirdiniz geceyi...Günü kurtaranları burdan tebrik ediyorum... :mrgreen: Birde sağ kulağım duymuyor,annem sorarsa sorumlu sizi tutacağım... 😆 Umarım en kısa zamanda istekleriniz gerçekleşir... 😉
Eywalla saolasın senide bundan sonra sık sık İzmire bekleriz. Hatta gün gelir beraber bile çalarız
Ulaş daha iyi oldu bu hafta. Artık rahat rahat sahne alabilicez. Geçen haftaki eksikliğin belli oldu walla. Sen gelmedin diye Ulaş ta gelmedi 😆 😆bocux demiş ki:Ulaş'ın rahatsızlığı geçmiş olmuştur umarım..Çağırmasanız da gelicem bu hafta 😛
bocux demiş ki:hehhe..ben de farkettim zaten Egemen, o sebepten sırf programınız aksamasın diye 😛 istanbul gezimi yarım bıraktım geldim bak 😛inokyo
her şey müzik için, kendim için bişey istiyosam namerdim :zipla
görüşürüz :elsalla