Bekleriz adamım felix ortamlarına akıcaz diyosun yani gel bakalım..
secilay demiş ki:bugün alive gecesi ... uzun zamandır gelmek istiyordum ama bir türlü denk gelmıyordu bugün kesin oradayımm 🙂
Alive-bass demiş ki:secilay demiş ki:bugün alive gecesi ... uzun zamandır gelmek istiyordum ama bir türlü denk gelmıyordu bugün kesin oradayımm 🙂
İyiki geldin kıs. Bide şarkı söledin sahnemizi şenlendirdin gene bekleriz. 🙂
pissy demiş ki:modern talking coverları süper gerçekten..takipteyiz efem 😉
istek: brother louie 😀mavincigun demiş ki:pissy demiş ki:modern talking coverları süper gerçekten..takipteyiz efem 😉
Teşekkürler... 1 Mart'taki parti gereği, zaten ağırlık vermeyi planladığımız 80'ler ve 90'lara acil bi' giriş yapmış bulunuyoruz.. Yakın zamanda 3. Modern Talking parçası bile gelebilir 🙂
Alive-bass demiş ki:80ler istekleri artıyo sanırım. 🙂 Bu hafta bir kaç tane daha eklemeyi düşünüyoruz arkadaşlar
-minefield- demiş ki:ben de izmirde olmak istiom, 🙁 ben de partiye gelmek istiom, 🙁 😢
özledim sizi dinlemeyi ben yaa... 🙁
neyse ben olmasamda :roll: coşun, coşturun, Aliveeeeee :zipla
hadi öptüm kocaman hepinizi....Başarılar...
leyl... 😉
Egemen walla herkes 80'lerden şarkı istiyo ben de isteyeyim dedim mesela "metallica - master of puppets"nasıl olur.Eee naapalım benim de 80'ler zevkim bu 🙂Alive-bass demiş ki:80's modunda what is love , coco jambo tarzında parçalar. Partiye herkezi bekleriz buarada...
FermanBas demiş ki:Egemen walla herkes 80'lerden şarkı istiyo ben de isteyeyim dedim mesela "metallica - master of puppets"nasıl olur.Eee naapalım benim de 80'ler zevkim bu 🙂Alive-bass demiş ki:80's modunda what is love , coco jambo tarzında parçalar. Partiye herkezi bekleriz buarada...
Ferman&Pul Bas(Erdem)