CHeMCaT demiş ki:arkadaşlar perşembe akşamı gerçekten çok eğlendik hem bölüm olarak hem grup olarak. sevgili alive; samimiyetiniz ve desteğiniz için teşekkürler 😀 iyi çalışmalar!
ulaş umarım iyileşmişsindir ben partyden sonra fena dağıldım ki sizin program bayaa yoğundu. tekrar geçmiş olsun 😉
ThE_EvO demiş ki:Selamlar Alive;
Bi' halinizi hatrınızı sorayım dedim. :mrgreen:
Beste işleri umarım yolunda gidiyordur. 😉 Sizi dinlemeyi özledim, tatilde kopup geliyorum... 😛
ThE_EvO demiş ki:Nasılsınız Alive ?
Yok mu yeni gelişmeler?
Bu perşembe tam kadro Mavideyiz gene bekleriz..pissy demiş ki:dün mavi programı çok eğlenceliydi..teşekkür ederiz 🙂
Sıcaklardandır yaw. Gecede 500 gr veriyoruz zaten şuaralar... 😆ThE_EvO demiş ki:DÜn gece gerçekleşen Mavi Bar programı gayet hoştu fakan Çağrı Abi biraz dalgın gibiydi... =o)
Alive-keyboard demiş ki:Alive grubunun efsane basçısı, bizimle yıllardır aynı sahneyi paylaşan, Kuşadası,Dikili,Bodrum'un ve İzmir'in neredeyse tüm barlarının kahrını çeken, yıllardır saçlarını kestirmemekte direten, sahnede coşkulu insan,slapleri sayesinde çocuğumun olmamasını sağlayan🙂 yüce insan Egemen Kanca grubuna dahil olmuştur. Alive olarak başarılar diliyoruz.
Alive-keyboard demiş ki:Alive grubunun efsane basçısı, bizimle yıllardır aynı sahneyi paylaşan, Kuşadası,Dikili,Bodrum'un ve İzmir'in neredeyse tüm barlarının kahrını çeken, yıllardır saçlarını kestirmemekte direten, sahnede coşkulu insan,slapleri sayesinde çocuğumun olmamasını sağlayan🙂 yüce insan Egemen Kanca grubuna dahil oluştur. Alive olarak başarılar diliyoruz.