Son zamanlarda dinledigim en iyi punk grubu devam edin allahsizlar sizi...
lepistes demiş ki:Tiki kızları diye bir şarkı yapmışsınız güzel sözler felan ama şarkının müziği tamamen GREEN DAY'e ait.Keşke kendi müziğinizle yapsaydınız.Neyse başarılar... 🙂
lepistes demiş ki:Tiki kızları diye bir şarkı yapmışsınız güzel sözler felan ama şarkının müziği tamamen GREEN DAY'e ait.Keşke kendi müziğinizle yapsaydınız.Neyse başarılar... 🙂
allahsiztospaa demiş ki:Lepistes,
1-şarkıyı yapmadı(K),yaptı(M),Allahsiz Tospaalar tek kişilik bir proje grubudur...
2-24 yaşındayım,ve greenday in bütün albümlerini dinledim,ramones benzeri akor kalıpları falan desen neyse,ama alenen çalıntı demen biraz abes oldu
3-1-4-5 akor kalıbını uygulayan herkes greenday olursa,bu dünyada her müzik çalıntıdır demektir
Dediğim gibi,greenday değil de,Ramones,Queers gibi grupların tarzı ve akor kalıplarında olmuş demen mantıklı,ama green day mikesinlikle hayır canım,müziği daha dikkatli dinlemeyi öğren1-4-5 akor kalıbını uygulayan herkes greenday olursa,bu dünyada her müzik çalıntıdır demişsin.Akor sistemine bişey demiyorum aynı akor sistemiyle dolu melodi üretebilirisn.Ama sen green day'in melodisini kullanmışsın.Aynı notalarla milyonlarca değişik şarkı yapabilirisn bunu biliyorum ama şarkı melodisi birebir aynı onu da söyleyeyim.Önemli olan akor sistemi değil melodi bulmaktır.Bende müzikle uğraşıyorum ve bilgim var çoğu konuda emin olabilirisin.Ama güzel olmuş sözlerle şarkı .Neyse başarılar sana tek başına yapman ,uğraşman çok güzel bir şey . Görüşmek üzere...