dün garajda tesadüfen onları dinleme olanağım oldu.şarkı seçimleri iyi fakat gürültüden seslerini pek duyamamıştım tuvalete gittim ve orda backvokalin inanılmaz kötü sesini duyma gafletinde bulundum.başarılar
öyle dimi , istisnalar dışında, forumda işini yapan, ne olduğu bilinen grupların başlıkları genelde sakindir dikkat ederseniz.tm demiş ki:🙂 bu arada arkadaşlar forumun boş olmasına en güzel erotomania cevap vermiş helal kardeş...🙂
ya samed şey dicem '' başladı yine bizimki'' 😛P
Felron demiş ki:curcunabaz a eleştiri ve düşünceleri için teşekkürler... o kötü ses benim 🙂
o yüzden back vokalim zaten heuheuhu şaka bi yana ilgin için saol
senin ses de iyi volkan, bırak naz yapmayıda yap back vokalini... öyle sürekli mırıldanıyosun farketmiyo değiliz 😆 tabi burdan ertuğrula laf sokuyosun anlamıda çıkarabilirmiyiz , bence çıkarırız 🙂 aman duymasın..username demiş ki:6-8 stüdyo saati asıuhdaıusdhıasud. şaka bi yane ben back vokali çok seviyorum. çok da iyi bence keşke her grubun öle back vokali olabilse..
Sen benim yaptığım back vokale kurban ol lan 😀_erotoMaNia_ demiş ki:senin ses de iyi volkan, bırak naz yapmayıda yap back vokalini... öyle sürekli mırıldanıyosun farketmiyo değiliz 😆 tabi burdan ertuğrula laf sokuyosun anlamıda çıkarabilirmiyiz , bence çıkarırız 🙂 aman duymasın..username demiş ki:6-8 stüdyo saati asıuhdaıusdhıasud. şaka bi yane ben back vokali çok seviyorum. çok da iyi bence keşke her grubun öle back vokali olabilse..
6-8 tabikide stüdyo saatidir.. şaka maka değil..
arwen_ks demiş ki:ya bence şeydir bu 6_8...bunlar 6 ıle 8 arası studyo alıyorlardır.abı grubun adı barı 6_8 olsun demıslerdır 🙂))) bu kadar işte heyecan yapmaya gerek yok😛 bızımde kaynaklarımız var tabı😛