Altısekiz (Rock) - Ankara

bu süper bi haber.... ama ben isterimki Korayı hep sizinle görelim... aslında düşündümde Koray haftanın 7 günü bi yerlerde çalsa.. 😛

şaka bi tarafa güel olmuş şık olmuş...

dün akşam elektriklerin kesilmesi ve mekanda jenaratör olmaması yüzünden yaşanan aksiliğe mutlaka canınız sıkıldı ama elinizde olmayan bir şey bu ve lüten bu detaya fazla takılmayın.

siz her profesyonelin yaptığı gbi sahnenizi bırakmadan, şarkılarınızı söylediniz.tebrikler...

Korayı ilk kez sizinle izledim bass-davul uyumu çok şık olmuş... umarım her daim grubun bassı koraya emaneret olur.. çünkü birbirinize çok yakışıyorsunuz.

2 program izledim ben koraylı şekilde. Yakışmış bayaa yanlız bas kayboluyor ya arkada. Koray'ın ne vurduğu duymakta zorlandım nedense: )) Belki Garage'ın ses sisteminin azizliğidir: ))

Saygılar..

sanırım öyle... son şarkıda durum o kadar vahim olduki koray gitarı brakıp tonmeister arkadaşın yanına giiti....

korayı 2 yıldır her daim izlemiş biri olarak diyebilirimki korkusuzca çalan ve her zaman tonları tınıları anlaşılan bir müzisyendir... 🙂

altısekiz

evet dün biraz elektrik azizliğine uğradık.
ayrıca benim bir problemim vardı kişisel o yüzden program biraz sıkıntılı geçti
fakat bırakmak bize yakışmazdı yani.müşteri kaybı olsa bile bizi ilgilendirmez
biz yine elimizden gelenin en iyi şekilde olmasını sağlarız.
bas kayboluyor evet doğru ama zannedersem sublar yanmıştı en son
o problem bayadır vardı orda.
ama halledilemeyecek sorunlar değil yani bence.

altısekiz müzik yapmayı seven bir gruptur arkadaşlar
ve destekleyen herkese teşekkür eder ve saygı duyar
sizleri seviyoruz merak etmeyin.
herkese işlerinde başarılar
müzikle keyifli olmalarını dilerim. :zipla

altısekiz

bu arada arkadaşlar yeni açılan bir mekan olan dip bar da sahne almaya başlayacaktır altısekiz.
dip bar mithatpaşa caddesi 62 numarada.hepinizi bekleriz.
gün cumartesi saat 21:00 ayrıca.

garage programlarını biliyorsunuz zaten ama ben yinede belirteyim.
çarşamba turkish night saat 22:30
cumartesi alternative 00:30

görüşmek üzere. :kaydim

çok ama çok eğlendik gecenin sonunda arkada tribünlerde sürünüyoduk... inanılmaz keyf aldım.. Samed'in performansı zaten ayrı bişi...diyecek bişey bulmak zor..

altısekiz

teşekkürler arkadaşlar
daha iyisini yapana kadar en iyisi bu 😆

bu arada samet d ile yazılıyor
samed yani 8)

kuduruk günler dilerim :zipla

vurun beni :sniper :elsalla

yav samed aybey(ya da ex-komşu(!)) çarşamba demir demirkan-kahpe dedik o oldu kahpe dölün soyu ama olsun yine de sen çarşambaları demir demirkan cumartesileri like a stone söledikçe :taptim

altısekiz

anlamadım ama olsun ben söyledikçe :?

demir demirkan-kahpe konusunu bilmiyorum.belki çalarız.
ama onun yerine kahpe dölün soyu daha iyi oldu bence
neyse öyle

kolay gelsin. 8)

ya amatör gruplara biraz daha şans tanınmalı değil mi?

kendini aşmaya çalışıyor herkes birilerinin elinden tutmasını bekliyor belkide bazıları da artık bıktılar artık olmadı be abi yapamıorz ya da yaptığımızla kimseyi tatmin edemiyoruz diyorlar!!siz bunlardan olmayın bende artık onlardanım!!!! www.equinox.cjb.net web sitemiz!! girinde görün ne haldeyiz artk!!herkese saygılar sevgiler!!!! :metal

Verdiğin link açılmıyor desem :!:
6-8 başarılar...
Şener kardeşim ayrılmak zorunda kaldı galiba,kendi tercihi ne yapalım :!:
Yolunuz yenileri ile açık olsun
başarılar :!:

biricik hayran sizi hala cooooooooooook seviyor...bundan sonra muhtemelen her cars gelecegim sizi dinelemeye muthissiniz birtanesiniz efsanesiniz!!!!!!!!!!!!!!!! :taptim 8) :elsalla

şener şu an da bizimle çalmaktadır haberiniz olsun.
kötü eşeltirilerde iyidir.dikkate alırız biz yani.
iyi düşünceler ise teşekküre değerdir 🙂)
hepinize , iyi kötü bütün fikirlere açık olan ve çok güzelşeyler yapacak olan altısekiz grubu adına teşekkür ederim.

Geri