Altısekiz (Rock) - Ankara

Bu arada erotomania konserle olsa cok iyi olur ama su an üretim aşamasındayız konser meselesi beklemede şimdilik... Sen dream theater a gidiyo musun? 🙂

Felron demiş ki:
Bu arada erotomania konserle olsa cok iyi olur ama su an üretim aşamasındayız konser meselesi beklemede şimdilik... Sen dream theater a gidiyo musun? 🙂

neyse üretimde olanları fazla yormamak lazım ozaman iyi çalışsınlar diye.
evet dream theater a gittim geldim abi 2 senedir bekliyordum, nasıl anlatılır bilmiyorum ama her müzikseverin izlemesi gereken bi konserdi, . sizde gittinizmi?

altısekiz @ Garage Bar

Garage da çok güzel ve eğlenceli bir çarşamba idi ... İlgilerini esirgemeyen , en içten biçimde parçalara eşlik eden tüm dinleyenlere teşekkürler... cuma ve haftaya devam 🙂...

Bu arada replik yeni bir bar arkadaşlar... ama eminim güzel bir mekan ... Ankara da yeni mekanların açılması çok hoş...
Yeri de manhattan ın yanı... gidip görmeye değer...

güzel bi mekan olduğunu söylüyorlar, ama grupları oturtmaya çalışıyor bu aralar , umarım sezon başına herşey oturmuş olur ve sağlam bi mekan daha olur ankarada.
peki replikte repertuar olarak ne düşünüyosunuz ? türkçe mi yabancımı çalıcaksınız.

Altısekiz bu hafta yine beraberiz demek ki..Geçen sefer pek bi yavan olmuştu(öss muhabbeti),bu sefer inletiriz diyorum..Şener'imi ve Bülent'imi öper yanaklarından Zıwana..

19 mayıs hacettepe bahar şenliğinde süperdiniz...
acayip coşturdunuz,çok iyi grupsunuz...
tebrikler...
hacettepe bahar şenliği çok başarılı bir organizasyondu sizlerinde katılımıyla daha güzelleşti
(bir hacettepeli olarak)

24 haziran'da ise garage'da aynı sahnedeydik umarım ilerki günlerde daha çoookkk aynı sahnede oluruz....

altısekiz

arkadaşlar cuma günü sahne alacağımız replik bar girişi 7 ytl olup buna ilk içki dahildir.yalnız bunun yanında bende ve grup elemanlarında bir bilet daha var.o da ikinci içkinizi bedava içmenizi sağlayacak.
pogramlarımızda veya herhangi bir yerlerde bizden birilerini görürseniz bu biletlerden isteyiniz.fazla içmek isteyenler ve replik bar içindir sadece :beer
bu arada uzun zamandır böyle şeyler yazmıyordum ya buraya.
bak iyi oldu bu promosyon olayı. :zipla
biraz gaza geliriz hiç değilse bu yaz sıcaklarında bizi yalnız bırakmayan dostlarımızla.
neyse yine çok konuştum heralde.
gürkan kızacak bana :sniper
tamam be show me how to live söyleyecez ne kızıyon :kaydim
neyse fazla uzattım farkındayım.
replik bar'ın adresini aşağıda veriyorum.
çevre sokak 7/B çankaya
zaten öğrenmek isteyenler öğrenmiştir heralde :bilmem

görüşmek üzere :elsalla

altısekiz

heralde içeride karşılaştığımız zaman veririm.yoksa ne telefon numaramı biliyorsun ne bugün programa geldin 😆
sonuçta içkiyi sevenlere hem bizi dinlemeleri hemde içki içmeleri için gereken bir sebep olarak görülebilir.
dur yine çok konuştum. :sniper
neyse öyle.
bunun dışında güzel şeyler olursa mekan içinde bizlerle , bizimde bu olayın dışında yapacağımız güzel şeyler vardır bunuda bilin yani.
bedava giriş ne bilim bunun gibi , belki albüm imzası falan 8)
herneyse.
görüşürüz. :elsallaa

arkadaşlar playlistinizle,sahne duruşunuzla gercekten iyi bir grupsunuz;sahnede hem eğleniyor hem de eğlendiriyosunuz..biz ailecek sizin hastanızız 🙂 garage sırf sizin için geliyoruz valla 😉 insallah cuma günü replikte beraber olucaz ama gelemesek bile cumartesi yine garagedayız;hep beraber coşucaz :metal görüşmek üzere sevgiler bu arada seek and destroy!seek and destroy! 😛

seek and destroymu çalıyosunuz ... e baştan niye söylemediniz .. c.tesi dem de var 6-8 de c.tesi zaten gelicem, cuma gelmiyim artık . . smooke on the water üstü seek & destroy ...

ehhe bu c.tesi dinledim sizi yine, merak ta ediyodum baya alternative programınızı. ve beklediğim gibi , sound çok iyi, vokal aynen, seyirciyle iletişiminiz de çok güzel.. repertuarda beklediğim gibiydi eğlenceli. tebrikler demek düşüyo bana.. gitaristinize de söyledim kuliste valla çok güzel ton yazmış , les paul + rp 2000 den bu tonların çıkacağını tahmin etmezdim🙂 . bundan sonra c.tesileri kalıyorum sizi dinlemeye, gerçi eve dönmek baya pahalıya patlıyo o saatte ama bakıcaz çaresine 🙂
başarılar..
hıı bu arada seek&destroy bekledim ben , sonlara doğru çalmadınız umarım biz çıkmıştık, yada çalmıyomusunuz biz öyle bi çalıyosunuz moduna girdik de 🙂

aslında çalıyoruz.ama tam bitirmedik.bilirsiniz biraz kasar.üzerinde durmak için biraz da zaman gerekir.o da biraz özellikle bu aralar bende yok.ama zaten şu metallica gecesi gelince daha fazlasını dinleyeceksiniz.bunun haberini de şimdiden vermiş olayım.
bu arada 84 ile cumartesi garage dayız.herkesi bekleriz.
metallica gecesinin tarihi ise şu an belli değil.
herneyse.
görüşmek üzere...heryerde...

altısekiz

arkadaşlar garage bar 14 ağustos da tadilata girmektedir.
dolayısıyla bizim programlarda 🙂
fakat replik bar'daki programımız devam etmektedir.
ama zannedersem kendimize tatil vermek amacıyla
2 hafta da oradan izin isteyeceğiz.
anlıyacağınız altısekiz muhtemelen 1 eylül-14 eylül arası sahnede olmayacaktır.
bilgilerinize.
görüşmek üzere.

Geri