selamlar..sizi cuma günü tesadüf eseri replik de dinleme şansım oldu..sadece 3 yarıya kadar dinleyebildim..herneyse 1-2 ufak önerim ve tavsiyem olacak 🙂
öncelikle grup başarılı..vokalin sahne aşağısı ile iletişimi ve sahne hakimiyeti,sesi başarılı.
gel gelelim 4-5 parçada çok büyük olmasa bile sıkıntı ve sorunlar sarı alarm vermiş durumda malesef..smoke on the water,save tonight,otherside,duman(ojeydi galiba),wicked game,all the small things şarkıları bunlar arasında en fazla aksayanlardı..çaldınız gene bir şekilde ama bu parçalar hep yuvarlanarak ve yarım yamalak olmuş..
benim kişisel önerim;
bu parçaları biraz daha stüdyo içinde çalışmanız ve bireysel olarak tek tek hepinizin gerek notalarını gerek ufak ayrıntılarını incelemeniz gerek diye düşünüyorum..
o zaman işler hem sizin için hem aşağıdakiler için daha eğlenceli ve srunsuz bir hal alacağına eminim..
NOT:bu arada vokalistiniz kesinlikle duman ve him söyleyemiyor..biraz daha tiz karakterli parçalar seçmeniz daha iyi olucaktır onun açısından 🙂
bir de gitar soundlarınız da şunlar çok belirgin kulağıma vurdu;clean ve açık dist tonları güzel ama solo tonlarınız çok tiz bir de palm muting tonlarınız sanki(en azından bana öyle geldi) çok fazla gain'den dolayıymışcasına şişmiş bir amfi sesinin drive'ı gibi geliyor (belkide gitarınızın karakteri böyledir bilemiyorum çok dikkat etmedim) 😉
dediğim gibi bunlar benim gözlemlerim,duyduklarım ve düşüncelerim;öneri benden değerlendirmek yada yoksayıp bir kenara itmek seçimi tabikide sizden 😉
hepinize başarılar arkadaşlar,iyi çalışmalar...
sevgi ve saygılarımla..