Altısekiz (Rock) - Ankara

selamlar..sizi cuma günü tesadüf eseri replik de dinleme şansım oldu..sadece 3 yarıya kadar dinleyebildim..herneyse 1-2 ufak önerim ve tavsiyem olacak 🙂

öncelikle grup başarılı..vokalin sahne aşağısı ile iletişimi ve sahne hakimiyeti,sesi başarılı.
gel gelelim 4-5 parçada çok büyük olmasa bile sıkıntı ve sorunlar sarı alarm vermiş durumda malesef..smoke on the water,save tonight,otherside,duman(ojeydi galiba),wicked game,all the small things şarkıları bunlar arasında en fazla aksayanlardı..çaldınız gene bir şekilde ama bu parçalar hep yuvarlanarak ve yarım yamalak olmuş..
benim kişisel önerim;
bu parçaları biraz daha stüdyo içinde çalışmanız ve bireysel olarak tek tek hepinizin gerek notalarını gerek ufak ayrıntılarını incelemeniz gerek diye düşünüyorum..
o zaman işler hem sizin için hem aşağıdakiler için daha eğlenceli ve srunsuz bir hal alacağına eminim..

NOT:bu arada vokalistiniz kesinlikle duman ve him söyleyemiyor..biraz daha tiz karakterli parçalar seçmeniz daha iyi olucaktır onun açısından 🙂
bir de gitar soundlarınız da şunlar çok belirgin kulağıma vurdu;clean ve açık dist tonları güzel ama solo tonlarınız çok tiz bir de palm muting tonlarınız sanki(en azından bana öyle geldi) çok fazla gain'den dolayıymışcasına şişmiş bir amfi sesinin drive'ı gibi geliyor (belkide gitarınızın karakteri böyledir bilemiyorum çok dikkat etmedim) 😉

dediğim gibi bunlar benim gözlemlerim,duyduklarım ve düşüncelerim;öneri benden değerlendirmek yada yoksayıp bir kenara itmek seçimi tabikide sizden 😉

hepinize başarılar arkadaşlar,iyi çalışmalar...
sevgi ve saygılarımla..

selam biricik grubum 🙂 ne zamandır aynı forum, kimseler uğramıyor, demek ki yoğunluk var altı sekiz ailesinde.. kolay gelsin çok!
özledim sizi, yorumunuzu, sahnenizi.. :metalhead
en kısa zamanda tekrar görüşmek üzere, kalın sağlıcakla :elsallaa

Sevgili medusa öncelikle ilgin için teşekkürler... Her türlü saygılı yorum ve eleştiriye kesinlikle açığız hiç merak etme... yalnız söylediğin bazı parçaları çalmıyoruz sanırım sen bazı parçaları DEM den dinlemişsin çünkü smoke on the water filan onlar çalıyor.... ( DEM de iyi dostlaarımızıdr bu arada) Bir de ufak bir kadro değişimi var... yorumların mutlaka inceleme altına alınacaktır... Bir gün programımıza gelirsen tanışma fırsatı bulabiliriz...
Çarşamba ;( Turkish Night) Cumartesi ( alt. Night ) ile şu an Garage dayız.. Replik Programlarımıza son vermiş durumdayız...
Ama yakında yeni sürprizler olucak... KAdromuzda çoğunuzun bildiği Koray ( bas ) var artık.. inşallah artık hep o olucak... Yeni sezonda da sizlerle olmak çok güzel olucak.
Ben grubumu ve dinleyenlerimizi çoookk seviyorum...
Müzik dolu bir gece de buluşmak dileğiyle...

www.altisekiz.com

dün mükemmeldi altısekiz. bu arada hemen bi noktaya değineyim bir ara dosagela aynı sahnede yer aldığımızdan bizi karıştıracaklarını sanmıyorum ama cidden siz de smoke çalmıyorsunuz herneyse belirtip geçeyim dedim. ben dün baya bi eğlendim sayenizde tekrar görüşmek üzere..😀

altısekiz

teşekkür ederiz düşüncelerinizden eleştirilerinizden ve hepsinden önemlisi paylaşımınızdan dolayı.

bu arada mikrofonu gözüme sokmaya çalışan arkadaş......

bişey demeyim :zombi

herkese kolay gelsin. :sniper :zipla :metalhead

bir ara dosagela aynı sahnede yer aldığımızdan bizi karıştıracaklarını sanmıyorum
yok abi ben sizin için söylemedim..kaç zaman beraber sahne aldık ve daha önce defalarca dinledim yani..eminim ben yahu 6-8 di o gün dinlediğim replik bar da..ve smoke on the water ı karıştırmış olabilirim belki ama diğerleri vardı eminim..😢 😢 😢

yalnız söylediğin bazı parçaları çalmıyoruz sanırım sen bazı parçaları DEM den dinlemişsin çünkü smoke on the water filan onlar çalıyor
allah allah...nasıl olur yahu..ben mi yanlış hatırlıyorum?? siz replikteki prongramda çalmadınızmı hem bu parçayı hemde söylemiş olduğum parçaları??? 8O 8O 8O
DEM i biliyorum da ben sizin için yazmıştım onları.. :?
neyse sonuç olarak işinize yaradımı yaramadımı bilmem ama umarım bir faydam dokunmuştur arkadaşlar..
kolay gelsin..

altısekiz

arkadaşlar kavga etmeyin ben hatırlıyorum onu.
yalandan çalmıştık ama parçanın tam amını değil sadece 1dk sını yani.
bi smoke on the water nelere mal oldu ba :?

neyse öyle.
bu arada DEM grubuda çalıyor bu şarkıyı.
da bu kadar uzatmanın da bir anlamı yok bence :roll:

neyse herkese kolay gelsin tekrar.
şahsen ben çalmak da istemem o parçayı 😉

a ha ben de hatırladım 1 dakka felaketti ben çalıp solemiştim...🙂
hehehuehueu ne kavgası samed cim... medusa gayet güzel anlatmış saolsun... Biz bazen koparız öle 🙂
dem grubundan dinleyebilirsiniz her cmrtesi çalarlar güzelce...🙂)

vayy be bi parça söledim olay oldu heuheuehuehuehue
mehmet de benim smoke on the water sölediğimi unutamamış...

Erororamania biz zaten her program sonrası bir servis yapıyoruz..hueheuheu geç kalanlarla filan... sen de katıl gel...🙂 arabanın bagajına kadar insan dolduruyoruz ehuehueheuhe..
Şaka bi yana ilgine teşekkürler... les paul + rp2000 yorumuna biraz şans unsuru da eklemek lazım çünkü malum dijital pedalda mantık ve denemeler bi yere kadar....

Samedin de dediği gibi yeni yüzler yeni mekaanlar...
Grubumuzda Baslar hepinizin bildiği Koraya emanet...
Sezon da yaklaşıyor tatiller bitiyo okullar açılıyor eğlence yeniden kopucakk gibi sanki...🙂

Not: Sevgili Medusa smoke on the water ile ilgili mesajlarından sonra o parçayı hem çalıp hem sölediğin geceyi unutabilmek için hepimiz terapiye başladık heuheuheue hepsi benim suçum ühühühühühü

www.altisekiz.com

Arkadaşlar... selamlar...

Valla baya oldu sizi izlemeye gelmeyeli ama güzel eleştirileri burdan ve mekanlardan takip ediyorum. Bu uzun ara için çooooooook özür ama cidden haklı sebeplerim vardı. 😳

grubun şuanki koraylı kadrosu son durummudur, son durumsa ropörtaç yapalım, sonra bide hangi günler geleyimde fotoraflarınızı çekeyim :zipla

Şimdilik sorularım bu kadar, Sevgiler...

altısekiz

şu an ki son durum itibariyle altısekiz çarşamba günleri türkçe , cumartesi günleri alternative rock repertuarı ile garage bar'da sahne almaktadır.
röportaj fotoğraf vs...orda halledilebilir.
olmadı mail adreslerimizle yazışarak başka bir yerlerde buluşulup da konuşulabilir herneyse. 😉
koray durumu şu an ciddidir. 😛 fakat bazı nedenlerden dolayı çarşamba günü şenerle çalma durumundayız. :!:
öyle gözüküyorki şu an koray bizimle beraber. 😉
problem her zaman vardır.
zor zamanlar gider zor insanlar kalır. :sniper
ulan ne resmi konuştum avukatmıyım neyim. :roll:

kolay gelsin. :elsallaa

yerinde duranı dışarı atarım. :zipla

Selamlar.Usta çarşamba şener, c.tesi koray olcak diyosun. Nereye kadar yürür ki böyle? Bir de şener'in başka bir grupla çıkma olayımı var yoksa?

Herkese Saygılar..

PS: Bu arada c.tesi garage programı "rakı roka" ve milli maç darbesi altındaydı🙂 30-40 kişi vardı ya..

altısekiz

muhtemelen bu hafta son.yani artık çarşamba ve cumartesileri ayrıca diğer mekanlar olursa hepsinde koray olucak.
şenerin çaldığı başka grup olsa ve korayda olmasa altısekiz her zaman sahnesini almaya gayret etmiştir.
bu konuda kaygınız olmasın.

bu arada cuma günü biziz rock bar'da çalma ihtimalimiz var.
yeni açılan ve bizim çalacağımız mekanlar içinde www.altisekiz.com adresinden öğrenebilirsiniz.

ama bugün garage'dayız :zipla

görüşürüz :elsallaa

herkese sıkıntısız bol eğlenceli bol kahkahalı ve iyi olaylarla dolu günler dilerim.
ne dedim ben :kafaat

vurun beni :sniper

Re: altısekiz

Eyvallah usta. Yine milli maç olayı var bugün de: )) Ama pazartesinden itibaren üniversite kayıtları başlıyo: ) Dolar taşar sahneniz. Kolay gelsin..

Geri