Altısekiz (Rock) - Ankara

3 cumadır garage a gidiyorum biraz eğleneyim diye,ama sayenizde çok sıkılıyorum 8O ,şu repertuarda bir değişiklik yapsanız iyi olur bence,bir de grubun vizyon sorunu var gibi,bunun üstüne biraz düşebilirsiniz ve bassçınız çok durgun sadece çalıp gidiyim artık der gibi sahnede,görebildiklerim bunlar,hoşçakalın..

repertuar konusunda maksimum 2 yada 3 şarkı daha ekleyebiliriz açıkcası.beste çalışalarına ağırlık verdiğimizden dolayı cover yapmaktan biraz uzaklaştık yani.grubun vizyon sorunu konusunda önceden bir çalışmamız olmuştu bazı insanlar tarafından fakat bu konuda da gelişme olmadı ve tutmadık.herkes istediği gibi görünmeye başladı.abartmamak kaydıyla tabii.bu arada bascının muhtemelen durgun haline denk gelmişsiniz.çünkü azcık durda soğuyalım falan diyoruz yani birbirimize.bide şöyle birşey var.müzik bunlara bağlı yapılan bir sanat şekli değildir bence.bunlarla süslenir sadece.
neyse bizimkilerin kafası karışacak yine ben en iyisi daha fazla uzatmayayım.

herkese saygılar.

Öncelikle, sahne performansı ve pozitif enerji sıralaması yapılsa sizler ilk 3 te yer alırsınız kesin.. Sameti izlerken ahanda şimdi nefessiz kalacak diyorum ama bu nasıl bir enerjidir bilinmez hiç bitmiyor..

Elbette beste ağırlıklı bir grup olmaya doğru ilerlemeniz çok güzel ama hali hazırda sahneye de çıktığınıza göre yeni şarkıları da ihmal etmemek lasım. en azından ayda 1-2 şarkı olsa hiçte fena olmaz.

Bu arada dün akşam başta altısekiz olmak üzere sahneye çıkan tüm gruplara teşekkürler... çok az kaldım ama arkadaşlarım duygu yüklü ve harika bir gece yaşamışlar...

Sevgiler...

Yönetici Uyarısı: Başlık "…" grubu ile ilgili olarak açılmıştır. Diğer grup ve müzisyenler ile ilgili haber ve organizasyon bildirilerini kendi başlıkları altında yapınız!

Dün gece harikaydı bence ( Connection to heaven for Adil )... Desteğini esirgemeyip gelen tüm arkadaşlara teşekkür... Gelmeyenlerin ise 3 grubun müzik yapmasından daha çok şey kaçırdığını söyleyebilirim...
Bu arada bizi bilen ve dün gelenlerin çaldığımız şeyler hususunda da şaşırdığına eminim... Özel ve güzel bir geceydi kısaca...

bu arada green arkadaşımıza ilgisinden dolayı teşekkürler... Repertuar konusu daha önce buralarda konuşuldu eğer daha önceki tarihlere bakarsan bizi bu rep. olayında daha iyi anlayacaksın eminim... Tabii yeni parçalara devam...
Vizyon çok göreceli yüzyüze konuşabilsek keşke...
son olarak altısekiz olarak sahnede müthiş zevk alıyoruz... ama "eğlenmek" kelimesi bizim sorumluluğumuz değil gibi geliyo bana...
Yaptığımız müziği en iyi şekilde paylaşmak tek amacımız...Bi parçada biri ağlarken biri zıplayabilir bi diğeri sıkılabilir herkesi memnun etmek zor...

Her konuda destek öneri ve yapıcı eleştirileriniz için teşekkür...
3 saat sonra gazi üni'deyiz... umarım güzel bir organizasyon olur...

www.altisekiz.com

ya pülent sen bana cevap yazmamışsın kii.. bütün sayfalara baktım nerdeyse..
dün gelemedim garage'a.. çok isterdim gelip öyle bir günde orda olmayı ama sınavlar..
cuma kesin değil ama cumartesi kesin geleceğim dinleye tekrar sizi; garage programında bir değişiklik yoktur umarım..
görüşürüz!

pitch-dark demiş ki:
Bugun gerçekten superdiniz herzamanki gibi.Performansınız takdire değerdi.
evet,gerçekten de eğlenceli oldu dün akşam.gölge'de de izlediğimde iyi vakit geçirmiştim ancak repertuarda pek bir değişiklik olmamış ya da oradaki kalabalığı en iyi şekilde eğlendirebilmek için o parçalar şeçilmiş.ama gayet iyiydi ve amacınıza ulaştınız.tebrik ediyorum.

pitch-dark demiş ki:
Siz sahneden indiniz ve eglence bitti zaten..Tekrar tebrik ederim..
saygı duyarım!altısekiz indikten sonra gitmişsin zannedersem.keşke kalıp elektronik miziğin nasıl bir şey olduğuna şahit olsaydın.altısekiz'e diyecek hiçbir şeyim yok,ama olayın gerisi de hiç boş olmadı.

saygılar...

pitch-dark demiş ki:
Siz sahneden indiniz ve eglence bitti zaten..Tekrar tebrik ederim..
silent-guitar demiş ki:
saygı duyarım!altısekiz indikten sonra gitmişsin zannedersem.keşke kalıp elektronik miziğin nasıl bir şey olduğuna şahit olsaydın.altısekiz'e diyecek hiçbir şeyim yok,ama olayın gerisi de hiç boş olmadı.

saygılar...

Hayır hayır..mercan dedeyi de dinledim.Oldukça iyiydi fakat elektronik müzik yerine canlı müziği tercih edeceğim için böyle söyledim.Adam işini gerçekten iyi yapıyor ve kaliteli bir isim.Fakat altısekizin her zaman kalbimde ayrı bir yeri vardır 😉

evet gerçekten biz indikten sonra hasan ve mercan dede de süperdiler... biz yorgun olmamıza rağman acaip eğlendik onlarla...

bence harika oldu 19 mayıs akşamı...🙂) Geçirdiğim en güzel şenliklerden biri idi Hacettepe ye de tebrikler ....( ne kadar odtu lü olsam da )

www.altisekiz.com
@ Garage Cuma 00:00

arkadaşlar cuma günlerinin dışında her çarşamba türkçe repertuarla garage'dayız.
her ayın ilk çarşambasında ise 84 ile birliktesiniz.
aklınızda bulunsun.🙂)

brainscan81 demiş ki:
arkadaşlar cuma günlerinin dışında her çarşamba türkçe repertuarla garage'dayız.
her ayın ilk çarşambasında ise 84 ile birliktesiniz.
aklınızda bulunsun.🙂)

ben dinleme fırsatı buldum arkadaşlar bu akşam .. ne diyim ellerinize ağzınıza sağlık.. artık kim elini kim ağzını kulanıyorsa alınsın 🙂 beklediğimden iyidi doğrusu.. hem çoktandır da türkçe dinlem,yordum şöyle bir yad ettim eskileri. çok çok başarılar diliyorum.

Geri