Hacettepede çok eglendidiniz bizi sağolun valla=)-KibritKutusu demiş ki:hacettepe bahar şenlikleri.. 'SÜPER'diniz arkadaşlar!! :taptim
evet,gerçekten de eğlenceli oldu dün akşam.gölge'de de izlediğimde iyi vakit geçirmiştim ancak repertuarda pek bir değişiklik olmamış ya da oradaki kalabalığı en iyi şekilde eğlendirebilmek için o parçalar şeçilmiş.ama gayet iyiydi ve amacınıza ulaştınız.tebrik ediyorum.pitch-dark demiş ki:Bugun gerçekten superdiniz herzamanki gibi.Performansınız takdire değerdi.
saygı duyarım!altısekiz indikten sonra gitmişsin zannedersem.keşke kalıp elektronik miziğin nasıl bir şey olduğuna şahit olsaydın.altısekiz'e diyecek hiçbir şeyim yok,ama olayın gerisi de hiç boş olmadı.pitch-dark demiş ki:Siz sahneden indiniz ve eglence bitti zaten..Tekrar tebrik ederim..
pitch-dark demiş ki:Siz sahneden indiniz ve eglence bitti zaten..Tekrar tebrik ederim..
silent-guitar demiş ki:saygı duyarım!altısekiz indikten sonra gitmişsin zannedersem.keşke kalıp elektronik miziğin nasıl bir şey olduğuna şahit olsaydın.altısekiz'e diyecek hiçbir şeyim yok,ama olayın gerisi de hiç boş olmadı.
saygılar...
brainscan81 demiş ki:arkadaşlar cuma günlerinin dışında her çarşamba türkçe repertuarla garage'dayız.
her ayın ilk çarşambasında ise 84 ile birliktesiniz.
aklınızda bulunsun.🙂)