Altısekiz (Rock) - Ankara

Audioslave

şimdi efendim bu audioslave meselesi... ben daha iyileşmedim yaa baksana ne yazcağımı unuttum...haa tamma

altısekiz , audioslave harekatımız devam edicek diyebilirim..
ben şahsen like a stone dan çok zevk alıyorum...siz ne derwsiniz?
show me how to live mutheşem ama like a stone bi başka...🙂 tabii günler ilerledikçe yeni yeni parçalar çıkıcak sanırım bu adamlardan onları da ekleriz insallah

gürkanım sende bi iyileşemdin yavs... kendü ellerümle domatis çorbası getüreceğim bu gidişle çabuk iyileş ona göre 😛

bu arada audioslave- I Am The Highway di sanırım şarkının adı şu an emin diilim ama sevimli bişi...

dinleyiniz seviniz....

Site tarafımdan itina ile mıncıklanmış ve hatta didklenmiştir.

Bir bilişimci gözü ile...

1. kullanılan flaslar nedeni ile sanki biras yavaş açılıyor gibi...
2. ziyaretçi defteri henüz aktif değil.
3. içeriklerin biraz daha zenginleştirilmesini talep ediyorum.
4. resimler açılmıyor... yada benim pc kafayı yedi...
5. cower parçalarınızın kısa demolarını sitede yayınlayabilirsiniz...(bence...tabe karar sizin)
6. yararlı ve faideli sayfalara ek olarak 1-2 öneri ...

www.turkrock.com
www.hangibar.com.
www.studyo24.net
www.garaj.com
www.eksisozluk.com

şimcilik bu kaddar...

Eylemlerim devam edecek... sevgiler...

web sitemiz

limon ziyaretçi defterimiz çalışıyo şimdi baktım... içerik resimler vs vs eklenmeye devam ediyo... bu arada cover repertuardan örnekleri koymak yarine sanırım yakında kendi parçalarımızdan örnekler koyucaz bu daha iyi olmaz mı? bi de linkler html kısmında var ama flash kısmına çok fazla link koyamayabiliriz... ilgin için teşekkür.. bu arada her türlü ayrıntı hakkında görüşlerini bekleriz , bu görüşleri bizim için çok önemli 🙂)

görüşmek üzere

www.altisekiz.com

HP ama nereye kadar... (sanırım yeni bi pc talep etmeliyim...)

elimden geldiğince ve mantığıma uyan her türlü öneriyi samimiyetinize güvenerek ve inanarak sizlerle paylaşırım elbet..

Ciddiye aldığınız için teşekkürler...

Kendi bestelerinizi koymanız elbette muhteşem olur... aslında benimde ilk aklıma gelen o oldu ama telif durumlarını düşünerek dile getirmedim..

GARAGE BAR

selam arkadaşlar...geçen cuma çok eğlendim garage ses sistemini gün geçtikçe iyileştiriyo...
bazı arakadaşlar altisekiz.com daki ziyaretçi defterimize ve maillerimize garage in havalandırması ile ilgili sıkıntılarını dile getirmişler saolsunlar... biz elimizden geldiğince bu tür sıkıntıları yönetim katıyla paylaşıyoruz .

bu tür forumlara çok ilgili bir yönetimi var garage in yani eğer onların forumlarına bizimkine veya diğer garage gruplarını forumlarına bu tür sıkıntılarınızı yazarsanız anında etkili olacağından emin olabilirsiniz...

garage biraz sıcak ama sıcak güzeldir 🙂) şaka şaka garage in en kısa zamanda buna da çare bulacağından eminim
(sigara dumanı ve sıcak aynı anda olmuyotabii)...

cumaya görüşmek üzere..

www.altisekiz.com

Burda sadece kendi memnuniyetini düşünmeyen bir grup olduğuna sevindim.
Evet Garage havalandırma ve ses sorunu yaşıyor ama siz sahneye çıktığınızda ses problemi duymadık biz.
Daha önce herşey ötüyordu ama daha sonra kesildi.
Bu sizden mi kaynaklı yoksa dj size torpil mi yaptı🙂
Bu cuma tekrar tekrar görüşmek üzere...

Garage Bar

Garage yönetiminin gayri resmi ve resmi açıklamasının özeti :
"Öneriler ve fikirler doğrultusunda ses sitemimizde gelişmeler devam edecektir... ayrıca havalandırma konusunda projemiz hazır 10-15 gün içerisinde 13000 m3 lük bir havalandırma devreye sokulacaktır..."
garage yönetimini ve çalışanlarını gelen tüm düşüncelere dikkat kesip önemsediği, hem müzisyenlere hem dinleyenlere kulak verdiği için altısekiz adına teşekkür ederim...

Garage da eğlenmeye devam 🙂)

www.altisekiz.com
Her Cuma 0:00 @ Garage

if

geçen sene uzun bi süre çaldık belki biliyosundur... şu an çalmıyoruz ama zaman ne gitirir bilinmez...🙂
if in de mekan olarak ilerlemesi lazım biraz tabii...

ben zaten sizi genelde if te dinledim... şahsi kanaatim... garage gelmektense if diyorum 🙂 bi türlü sevemedim şu garage'ı...

neyse arada sırada gelices sizin için artık garage a...

Herakliteus demiş ki:
Burda sadece kendi memnuniyetini düşünmeyen bir grup olduğuna sevindim.
Evet Garage havalandırma ve ses sorunu yaşıyor ama siz sahneye çıktığınızda ses problemi duymadık biz.
Daha önce herşey ötüyordu ama daha sonra kesildi.
Bu sizden mi kaynaklı yoksa dj size torpil mi yaptı🙂
Bu cuma tekrar tekrar görüşmek üzere...

Slm arkadaşlar, ben garage'ın tunemasterıyım. Dogrusunu isterseniz hiçbir gruba veya kişiye torpil yapmıyorum. Yeni sistemle birbirimize alışmaya çalışıyoruz. Artık sound problemi yaşadığım tek grup Altısekiz'den önceki grup; soundchecke gelmezler, hatunun sesi çıkmaz, gitar egoistçe anfisinin volümünü açar ve benim pek yapabilecek bişiyim kalmaz. Herkes neden bilmem beni düşmanları olarak görüyor ama bir gerçek var: Ben olmazsam onlar olmaz, onlar olmazsa ben olmam. Yeni gelen sistemle her şey çook daha güzel olacak 🙂
Sevgiler

Witchblade :"Herkes neden bilmem beni düşmanları olarak görüyor ama bir gerçek var: Ben olmazsam onlar olmaz, onlar olmazsa ben olmam. "

Bir de herkesin neden seni düşman olarak gördüğünü soruyorsun? bilmem belki de bu tür tavırların soğutuyordur insanları senden...didemi ve cadı tahtasını yaklaşık iki yıldır her türlü mekanda dinlemiş biri olarak şunu söyleyebilirim sana: daha önce sen hariç kimseyle hele ki jkendilerinin iyiliği için çalışan tunemasterlardan biriyle bir sorunları olmamıştır bu insanların...didemin sesinin çıkmaması hususundaysa sana söyleyecek tek bir sözüm var sevgili tunemaster: halt etmişsin...bence gruplarla polemiğe girmek ya da onlara tabiri caizse çamur atmak yerine biraz onların isteklerini göz önünde bulundurursan daha iyi edersin....herşey mikrofondan başlayalım arkadaşlar diye komut vermekle olmuyor tabiii...

Geri