Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Limona katilmamak elde diil,her hafta oldugu gibi bu haftada harikaydiniz. garage sanki size daha bi yakisti, bu arada internet siteniz umarim en kisa zamanda daha gelisir,guzellesir. son olarak sener, gercekten harikasin.
Gorusmek uzere
arkadaşlar hepinize gerçekten teşekkür ederim.ses sistemi iyi ama biraz daha tanımak ve üzerinde uğraşmak gerekiyor diye düşünüyorum.anlayanlar anlamıştır umarım.bu arada web sitemiz muhteşem bi şekilde geliyor arkadaşlar hiç merak etmeyin.mükemmel bi site olduğunu şimdiden söyleyebilirm.çok yakında 😀
repertuar konusunda önerileriniz varsa hemen alabilirim.yoksa sonsuza kadar susun 8)
herneyse tekrar teşekkürler.
ay ne kadar güzel ya :zipla
bu arada audioslave show me how to live oldumu diye sorayım ?
valla program başında aynen şöyle oluyorum inanın. :kaydim
ama çok güzel bir duygu.
daha iyi olucak ama.herşey hemde.
Bu söylenenlerin hepsine katılıyorum.
Limon adı geçen parça konusunda haklı olabilirsin.
Ve evet piyasada sadece çalmıyorum ben aynı şekilde en az sizler kadar iyi bir dinleyiciyim ve grupların tamamını çok yakından takip ediyorum.
İnanın bana bu piyasada çok az dostum diyebileceğim meslektaşım vardır.
Bunun tek sebebi ise birçok grubun birbirinin kuyusunu kazma hırsıdır.(ki bukadar çok grup olmasına rağmen neredeyse hepsinin farklı bir kitlesi var ve biz rakip değiliz meslektaşız).
Enerjilerini bunun yerine müziklerine verseler belki çok güzel besteler ve ticari olmayan bir müzik çıkar ortaya...
Burada tekbir sim söyleyebilirim ki kendisini kardeşim gibi severim.KORAY.Müziğe bakışı yardım severliği ile mükemmel bir insandır ve herkesin örnek alması gereken bir kişiliğe sahiptir.
Ya gerçekten ne diyeyim bilmiyorum.Grubu uzun zamandır dinliyorum.Ama tanışma fırsatım olmadı.Bence yaptıkları müziğe deli gibi sahip çıkmayı benimsemişler.
Ama bukadar öz güven sahibi olmak cesaret ister bence..
Çaldıktan sonra biraz dinleyenlere baksınlar.Program biter altisekiz yok olur durumu biraz garip bence.
İnansan iyi olur çünkü gerçekten vokal çok iyiydi... fakat dediğim gibi bir kaç tekrardan sonra cuk diye oturur bu şarkı...
Bu arada brainscan81; gerçekten toplasan 3-5 grup çıkar... kalanlar henüz ne yapmak istediklerini belirlememiş anlık müzik yapıp para kazanmayı hedefleyen insanlar...
İyi müzik yapmaktan öte iyi bir müzisyen olmak lasım.. bence sizi diğer bir çok gruptan ayırt eden özelliğiniz bu...
Ben cidden inanamıyorum size... Burada yazılan herşeyi noktasına virgülüne kadar okuyup değerlendiriyorsunuz...İnsanları ciddiye alıyorsunuz.Ve ilerisi için planlar yapıp para kaygısı duymaktan çok biz 5 yıl sonra ne olacağızı düşünüyorsunuz.
Bence herşey dilediğiniz gibi olacak...Grup olmayı ve "ben" yerine "biz" diyebilmeyi başarmışsınız...
Bir miktar kendini beğenmiş olmakta yarar var, çünkü sizler iyi birşeyler yapıyosunuz...
Bu arada Koray konusunda kesinlikle Bobuz sana katılıyorum..Onun enerjisi, insanlığı bu devirde çok sık rastalanabilen bişey diil...
Tabii unutmamak lasım kişinin aynası arkadaşlarıdır derler... 🙂
simdi efendim ne desem bos.... ya alla alla ben ne yazcaktım...haa tamam
bu audioslave meselesi öncelikle... kardeşim chris yapmıs zaten bu sg deyken de böyleydi...
hepsi bi yana dostlar tüm eleştiri öneri ve dilekleriniz için teşekkürler.. altısekiz sahnedeki 4 kişiden ibaret değil...biz böyle düşünüyoruz en azından... limon seni pek göremedik daha aslında bi göründün öle gittin ama verdiğin destek için saol...
bi de sey dicem Bobuz cum yeni net sayfası için ellerine sağlık olacak... www.altisekiz.com çok yakında yenileniyor bomba gibi site oldu maaşallh.
bi de ne dicektimm .. ya amma unutkan oldum benn biraz hastayım nezle grip falan filan anlarsınız....ondan herhalde
Ya aşkolsun ya.... valla geldim, Sametle Bülente sor.. saat 3'e geliyodu çıktım.ama önlerde olmadığım doru çünkü biras rahatsızlandım arkada oturduk....
Açıklayayım da, sizi ihmal ettiğim düşünülmesin 🙂 eskiden daha sık gelirdim ama o zamanlar tanışmıyorduk...
Bu arada iyi olduğunuz ve ben yaptığınız müziğe inandığım için sizi desteklemeye itina ile devam ediciim 😛