Altısekiz (Rock) - Ankara

Burası benim ya da tm nin ya da diğer grup üyelerinin veya ziyaretçilerin özel olarak birbiriyle tartıştığı bir forum değil arkadaşlar.

Burası başlıktanda farkedeceğiniz üzere "altısekiz" adlı grubun forumudur.

Lütfen bundan sonra grupla ilgili ve olabildiğince yapılan müzik sahne vs. ile ilgili yorum ve düşüncelerinizi alalım.

Bunun dışındaki saçmalıklara cevap verilmeyecektir.

Zira bunlar sayesinde bir forum kalitesini korur.

Dimi...

Kukitan seni cıkarıcam bi yerden ama..🙂
Hacettepe,odtu , antalya... eskişehir i de biliyor musun acaba...:?

Bülü ye katılıyorum altısekiz sevgi sözcüklerinden daha çok yapıcı eleştirilere önem verir... ve bu forum da o işe yarar sanırım...
Bu arada Maresalx ilgin için teşekkürler
ama garage in playlist ini burda tartışmasanız daha iyi olur sanırım...

Bi de web sitemiz üzerinde çalışıyorum. En kısa zamanda ses-görüntü - biyo- resimler falan filan bulunacak bir site ile karşınızda olucaz...

Hadi görüşmek üzre...

haklısın bobuz ama bazen o kadar gereksiz insanlardan o kadar saçma eleştiriler geliyor ki cevap vermek zorunda kalıyorum daha doğrusu kendimi tutamıyorum 🙂 bu arada felron ben biliyom eskişehiri 🙂 🙂

8O Altı?!
:x Sekiz?!
8O Altı?!
:x Sekiz?!

Faaaağrettiiin! Yıığğğh! Yaauğğğhh! Youh! Ankara'nın en iyi grubu bi kere altısekiz la!.. Sen bağa bunun aksini söylersen ben senin alnını garışlarım!

La tamam la! Tamam! Tamam faarettin la! La yürü!.. Taam!

Yine süperdi 🙂= Ellerinize sağlık...Bir de dinleyici arkadaşlara;müzisyen sahnede birşeyler yaparken lütfen saygılı olun anasını satim!!!Bir grup bir şarkının arasında bir süre duruyorsa bir şey gelecektir orada ya da bir şey hissediyordur,canı öyle istiyordur...Sunun oturup izlemeye bakın dinlemeye bakın...Salakça yorumlara da gerek yok...

Başarılarınızın devamı...Yakında acı gerçekli fotoları inşallah yayınlayacağım 🙂=

yakında demiz biz ve altisekiz en etkili fotolarla hic bi yerde bulamayacagınız görüntülerle karsınızda
not : fotolara 18 yaş altının bakması yasaktır

saol saybırnayt kardeşim benim.
Ama ne desen faydasız bence bu fotolar seni ve beni çoook üzecek sanırım (...)oku yedik yani anlayacağın.
Bu arada davulcunuz barış kardeşime sööle sadece trampet sehpası sıkıntısı olabilir c.tesi
Sevgiler ve de saygılar herkese...

slm

laf war görüntü yok gibi geliyo bana
ne fotodur bunlar ya :roll:

ben ist. yani anlıcanz ziz birz zor dinlerm bu yüzden
kayıtlarını koysanızda bizde sizn istediğnz gibi
müziklerinz hakkında yorm yapsak be abi

ii müzikler (metallica gcesi ha :roll: )

sabah sabah bu ne enerji erkenden kalkmalar siteye girmeler bravo arkadaşlar sizi çok takdir ettik şahsen,fotoğraf konusu çok ilgi çekici geldi en yakın zamanda görebiliriz umarım nacizane fotoğraflarınızııııı!!!🙂

Geri