tm demiş ki:Evet haklısın SOULGUARD.
altısekiz'i seviyorum deseydi harf eksikliği dikkatimi çekmeyecekti.
Sanırım sen altısekiz'i hiç dinlemedin ve grup elemanlarından hiçbirini tanımıyosun...
altısekiz'i bir defa dinlemiş hiç kimse altısekiz hakkında böyle bir yorum yapmaz...
Bu arada senin Nick'in ne demek🙂
Samedcim bu arada senin nick inde tek eksik olan şey SAÇ🙂
maresalx işine bak!! çaldığım müziği beğenmiyorsan gelme kardeş zorlamı getiriyoruz. yapacaksan da ADAM GİBİ yorum yap benim kabinimin önüne gelen herkesin isteğini elimden geldiğince çalarım ben buna sen de dahilsin...maresalx demiş ki:bu akşam garajdayız tabiki altısekizle heyoooo hehehe tonmaister sıksık bu sayfaya yazıyor bişi dicem garaja acil bi dj gerek cuma elektronikmiydi neydi trance felan çaldın dıdıtdıdıtdıt..
8O şarkı seçimleride çok kotuydu delibasscııııııı,burak valla ozledik seni bu hafta gozum Dj kabinindeydi gel en kısa zamanda cıldıralım beraber 🙁
tm demiş ki:maresalx işine bak!! çaldığım müziği beğenmiyorsan gelme kardeş zorlamı getiriyoruz. yapacaksan da ADAM GİBİ yorum yap benim kabinimin önüne gelen herkesin isteğini elimden geldiğince çalarım ben buna sen de dahilsin...maresalx demiş ki:bu akşam garajdayız tabiki altısekizle heyoooo hehehe tonmaister sıksık bu sayfaya yazıyor bişi dicem garaja acil bi dj gerek cuma elektronikmiydi neydi trance felan çaldın dıdıtdıdıtdıt..
8O şarkı seçimleride çok kotuydu delibasscııııııı,burak valla ozledik seni bu hafta gozum Dj kabinindeydi gel en kısa zamanda cıldıralım beraber 🙁
göktuuuğ ya baktım tef yabancı birinde tanımadığım için elinden aldımBobuz demiş ki:Eyvah eyvah.Ne olmuş bu foruma abicim naaptınız yaa...