tm demiş ki:
maresalx demiş ki:
bu akşam garajdayız tabiki altısekizle heyoooo hehehe tonmaister sıksık bu sayfaya yazıyor bişi dicem garaja acil bi dj gerek cuma elektronikmiydi neydi trance felan çaldın dıdıtdıdıtdıt..
8O şarkı seçimleride çok kotuydu delibasscııııııı,burak valla ozledik seni bu hafta gozum Dj kabinindeydi gel en kısa zamanda cıldıralım beraber 🙁
maresalx işine bak!! çaldığım müziği beğenmiyorsan gelme kardeş zorlamı getiriyoruz. yapacaksan da ADAM GİBİ yorum yap benim kabinimin önüne gelen herkesin isteğini elimden geldiğince çalarım ben buna sen de dahilsin...
şimdi şöyle;sen diyorsun ki
top benim istedigimi oynatırım
😆
mevlüt ukalalık yapıyorum gibi anlama ama açıldığından beri ben garajdayım sen bi tekno şov yaptın diye aylardır geldiğim barımı terkedim hahahahaha
😆 bence komik bi cevap vermişsin
ADAM GİBİ yi büyük yazmanda ayrı bi saçmalık olmuş,ayrıca ayıp olmuş
ben senden istek istemem zaten kendin belirtmişsin ben metalci degilim diye System - Psycho yu dun gece çaldığında 10-15 kişi olmasına rağmen barın nasıl gaza geldiğini ...
şimdi burda sorun şu mevlüt
:idea: ben eleştri yaptım,bence şu parçaları çalsaydın daha iyi olurdu
seni verdiğin yanıt şu oldu
:arrow: begenmiyorsan gelme ADAM GİBİ dur
şimdi sen iki yanıtı bi karşılaştır ve düştüğün komik durumu gör
ayrıca altısekizin başlığında bu gereksiz tartışmayı yapmayalım onlara ayıp olur en iyisi özelden devam edelim ya da msn den ya da cevap verme ne bilim
kolay gelsin