- Konu Sahibi Konu Sahibi
OHAAAAAAAAAAAAAAAA 8O :dil
Kilitlendim kaldım... :?
Yokmudur bunlar nette?
Kilitlendim kaldım... :?
Yokmudur bunlar nette?
s_hifty demiş ki:hahahah onu dedinde aklıma ne geldi samanyolu tv şirinler:
-şirin baba nerde
-cumaya gitti 1---
lay lay lay lay lay(diye bi marşları varya bunların onun dublajı):
la la ilahe illallah
He-man:
gölgelerin gücü adına🙁dublajı):
Allahım sen bana güç ver 😆
bunlar gerçektir
SOAD demiş ki:s_hifty demiş ki:hahahah onu dedinde aklıma ne geldi samanyolu tv şirinler:
-şirin baba nerde
-cumaya gitti 1---
lay lay lay lay lay(diye bi marşları varya bunların onun dublajı):
la la ilahe illallah
He-man:
gölgelerin gücü adına🙁dublajı):
Allahım sen bana güç ver 😆
bunlar gerçektir
abi bence en iyisi bu!!! LA İLAHE İLLALLAH!!! heheh
s_hifty demiş ki:abi biriside şirine başörtülü demişti ama yalandır o yani ne biliyim ama doğruysa böyle bir rezillik olamaz 😀 😆
evet, o film istanbulda geçiyor ama arkadaşın bahsettiği şey filmin orjinal adıyla türkçeye çevrilen adının alakasız olması!s_hifty demiş ki:ama o film istanbulda geçiyo diye biliyorum ben hatta bütün kadınlarımız baş örtülüydü
silent_guitar demiş ki:evet, o film istanbulda geçiyor ama arkadaşın bahsettiği şey filmin orjinal adıyla türkçeye çevrilen adının alakasız olması!s_hifty demiş ki:ama o film istanbulda geçiyo diye biliyorum ben hatta bütün kadınlarımız baş örtülüydü
çok var öylesi."bruce almighty"-"aman tanrım" vs. gibi.
sevgiler...
nienturi demiş ki:Bu şirinlerin bir de şu versiyonunu duymuştum;
gözlüklü şirin: Merhaba şirin baba, ne yapıyorsun?
şirin baba🙁o an derede yüzünü yıkamaktadır)Abdes alıyorum evladım.
Zelenhgorm demiş ki:nienturi demiş ki:Bu şirinlerin bir de şu versiyonunu duymuştum;
Tamam abi, şirinler çoktan kötü yola düşmüş. Peki ya Yüzüklerin Efendisi 'nin çizgifilm serisi yapılsa ve bi zaman sonra samanyolu tv de yayınlanmaya başlasa!!! Bu (kasıtlı) hatalar bine katlanmaz mıydı? Düşünsenize Şaron (Sauron) bile var filmde. 🙂
Not: Zaten film mal hatalardan yeterince nasibini almış...
yüzüklerin efendisinin filminden önce yapılmış bir çizgi filmi var ama ben izliyemedimZelenhgorm demiş ki:nienturi demiş ki:Bu şirinlerin bir de şu versiyonunu duymuştum;
Tamam abi, şirinler çoktan kötü yola düşmüş. Peki ya Yüzüklerin Efendisi 'nin çizgifilm serisi yapılsa ve bi zaman sonra samanyolu tv de yayınlanmaya başlasa!!! Bu (kasıtlı) hatalar bine katlanmaz mıydı? Düşünsenize Şaron (Sauron) bile var filmde. 🙂
Not: Zaten film mal hatalardan yeterince nasibini almış...