sende haklısın edit yapılmasını hiç sevmiyorum edit yapıpta ne yapıyor ki fakat kendisi boyle yapmak istiyorsa o bilir sitede son zamanlarda onunulada konustum bunun dısında alpin siteye hiç ozen gostermiyor umrunda değil bunu baska arkadaslarımda soyluyor bende biliyorum birde bilgileri saklıyorlar ben en son ayrılmadan once hatırlarsan guilty gear albumlerinin 7 nin bedava linkini vermistim indiren indirdi bakın o site kapandı bunu yazmamın nedeni de su o kadar bedava album linki verdim ne sağol diyen çıktı nede guzel falan diyen gidip dinliyorlar hiç anlamadıkları japonca sarkıları yok digimonun elektro gitar muzikleri guzelmis ya tabi zevk meselesi fakat o muzikleri calmak çok asırı bisi gayret yaratıcılık yetenek istemiyor ki birde ozur dilerim ama ne izliyeceklerini hiç bilmiyorlar hala sailormoon,hala dragonball hadi bir kere ikikere izlersin ama ne o yuzkez seyredip baska anime yokmus gibi konusmak kacı end of evangelion,yada furi kuri,seyretmıstır 2,3 u anca ama en onemli ayrılma nedenim tartısamalar o kadar çizim yapıyoruz okulunda okuyoruz oneri veriyoruz hemen zıt gidiyolar adama teknik soyluyoz sunu yap diyoz deneyimimiz var bari benim hatalarımı yapma diyoruz yok sen yanlıs biliyon diyo ayrıca abartmasınlar manga çizerleri gibi kalkıpta çinileme yapmak gerekmez onların elindeki malzeme çok fazla islerini kolaylastırıyor siz yoksa gercekten kalkıpta bakmadan satolar binalar çizdiklerinimi sanıyossunuz çoğu baska yerlerden araklamadır manga çizerleri bir nevi kopyacılıkta yaparlar o site hakkında konustukça sinirim bozuluyor mesela bugun hiç tanımadığım biri beni cok merak ediyomus bulusmak istedi bende bahane uydurdum ne yapabilirim gecen yıl nerdeyse dayak yiyordum bende ne varsa izmire beni dovmeye gelmisler neymis ben forumda onlara laf etmisim ya hastalık bu ya kardesim iyiki gitmedim siz siz olun dikkat edin bu arada amnesia sen forumdaki nickin ne animedeki tanıyom gibi geldin çunku orda editciden sikayet eden kisileri tanıyorum aslıda sitediki herkes hakkında az cok bilgim...