resimle uğraşan ne kadar çok turkrock üyesi varmışş. gerçekten çok sevindim.bende çiziyorum hemde dogdugumdan beri 😆 birçok arkadaşta olduğu gibi bendede scanner yokk ne yazıkki ,, en yakın zamanda çizimlerimi sizlerle paylaşmak istiyorumm 😀
yollarım tabi ama şu anda evde değilim evde olduğum bir zaman yollıycam sen özel mesaj la mailini atarsan en kısa zamanda elinde olucakthemiracle demiş ki:merak ettim. bna yollarmısın :?:s_hifty demiş ki:abi scanner ım olsa çok güzel şeyler göstermek isterim ama paintte çizdiğim birkaç şey var bir tanesini görmek isteyen RiveRwind ın resim albümüne bakabilir ama güzel olmadı bence 🙂 onun orjinali çok güzeldi tarama falanda atmıştım bi kaçtane var isteyene yollayabilirim
bende öss döneminde bir süreligine bırakmıştım ve çizimlerim oldukça etkilendi bundan.neyse kendi çizdigin resimlerden korkmaya başladıysan iyi yoldasın 😉DAPHNE82 demiş ki:.bende kara kalem yapıodum geçen sene geç başladım erken bıraktım ama sizin resimleri görünce yine gaza geldim. göndercem bişiler. gerçi resim benim için meditasyon gibi bişey oluodu.çizerken ne çizceimi düşünmeden duygu yoğunluyla başlıom sonra çizdiim resimlerden korkuom:O yalnız bende olmuodur umarım...yani biraz piskopat şeyler çıkıo.