Gecenin dördünde seyretmeye kalktım.. uyku galip geldi.İnşallah bugüne.
izmirli demiş ki:Kasıntı bir tipseniz beğenmemeniz olasıdır baştan söyliyeyim...
sendaha gelmio musun yaaa????darthseth demiş ki:Valla istanbula geldiğimde o eziyeti bende çekmek istiyorum noSuprises.
kleopatra demiş ki:yann tiersen memlekete gelmedi diye biliyorum ben.. gidecektik hatta, ama beş ağustosa mı ne ertelendi... kesinlikle gidicem, eğer gelirse..
noSurprises demiş ki:sendaha gelmio musun yaaa????darthseth demiş ki:Valla istanbula geldiğimde o eziyeti bende çekmek istiyorum noSuprises.
partiye gelin ben de sana amelie izlettireyim 😉 ehehdarthseth demiş ki:noSurprises demiş ki:sendaha gelmio musun yaaa????darthseth demiş ki:Valla istanbula geldiğimde o eziyeti bende çekmek istiyorum noSuprises.
henüz değil ama geldiğimde o filmi seyretmek istiyorum
Chihiro demiş ki:Bu filmi sıkılmadan büyük bi zevkle kaç kez izlediğimi hatırlamıyorum bile,çok iyi bence ,filmin müzikleri müthiş ama heryerde duymak kötü oluyor özelliğini kaybediyor bana göre...
film müziklerini açar açar dinlerim.cha_sach demiş ki:Chihiro demiş ki:Bu filmi sıkılmadan büyük bi zevkle kaç kez izlediğimi hatırlamıyorum bile,çok iyi bence ,filmin müzikleri müthiş ama heryerde duymak kötü oluyor özelliğini kaybediyor bana göre...
film müzikleri benim de hoşuma gitti.. filmde de yeterince kullanılmış çok hoş ama..
chamaeleon demiş ki:Ben filmdeki oyuncaklara hasta olmuştum,çok orjinal şeylerdi.Pierre Jenuet'in Şarküteri diye bi filmi varmış sanırım onuda izlemek lazım.Amelie kadar güzelmidir bilemem tabi.