Amfi için kulaklık önerileri...

Artık torun sahibi olduk. Emeklilik vaktimiz geldi çattı. Boss KTN ART-MK2 amfi kullanıyorum. Kulaklığımı direkt amfiye bağlayıp çalacağım. Bunun için de önerilerinize açığım. Beherdynamic dt 770, 990 modelleri çok popüler övülüyor. Ne dersiniz, ne yapmalıyım, ne etmeliyim?

Direk amfiye girilecek bir şey değil o. Yazık edersiniz kulaklığa.
Kfanızda rahat duracak, kablosu uzun kapalı kapsül bir kulaklık alın yeterlidir.

Katana'nın kulaklık performansını hoş bulmadım ama tabi iyi kulaklıkla denemek lazım.

Şu an kullandığım Audio Technica ATH M50X'i tavsiye ederim referans kulaklığı olarak.

amfilerin kulaklık çıkışı çok büyük oranda kötü olur... mecburiyet hallerinde kullanmak için... normalde bu şekilde çalmayı tavsiye etmem
ya amfiyi çok kısık çalmayı öneririm ki Katana ile bu mümkün ve kulaklıkla da olsa çıplak tellerin çıkaracağı çıngır çıngır ses seviyesinde bile çalarak aslında kulaklığı gereksiz kılmak mümkün
ya da iyi bir kulaklık ve belki bir prosesör, mini jack amfisi kılıklı oyuncaklar daha verimli olabilir...
demek istediğim en iyi kulaklıkla bile Katana, Katana olmayacaktır duyduğun ses anlamında ... ama mesela bir Mooer P2 mini prosesör ile çok daha keyifli duyum almak mümkün olur

O dediğiniz kulaklık studyo kulaklığı olması lazım, pahalıdır zaten. Yani ben amfinin kulaklık çıkışındaki sesi (ki çoğu amfide nispeten kötü) net, hatasız ve dengeli duyayım diyorsanız daha ucuz studyo kulaklık ta olur. Bunlar sesi renklendirmeden kulağınıza verirler de oldukça gereksiz bu senaryoda. Bence normal düz ucuz gamer kulaklığı da fazlasıyla iş görür, hatta bimdeki kulaklık bile olur, belki az biraz renklendirir bile katananın cızır cızır kulaklık çıkışını.

Geri