Recklees Recklees Bugün: 11:05 #1 efekt ve ton kurcalayabileceğim modellemeli bir amfi arıyorum yeni basladim gitara 2 ay oldu cok pahali olmasin mumkunce
efekt ve ton kurcalayabileceğim modellemeli bir amfi arıyorum yeni basladim gitara 2 ay oldu cok pahali olmasin mumkunce
gokhanakcagoz Bugün: 15:25 #2 Blackstar id core v3-v4 ,mümkünse 20 w olanı. Bütçeni tahmin ettiğim için,bu seçeneği tek geçerim.
solitude71 Bugün: 15:30 #3 2 ay öğrenme süreci... efekt ve ton kurcalama bir öncelik değil ama sen bilirsin
Hirk Hirk_Kammet Bugün: 16:16 #4 solitude71 demiş ki: 2 ay öğrenme süreci... efekt ve ton kurcalama bir öncelik değil ama sen bilirsin Hepsini görmek için tıklayın... Daha binanın temelini atmadan, 12. katta manzara keyfi yapmaya çalışmak.
solitude71 demiş ki: 2 ay öğrenme süreci... efekt ve ton kurcalama bir öncelik değil ama sen bilirsin Hepsini görmek için tıklayın... Daha binanın temelini atmadan, 12. katta manzara keyfi yapmaya çalışmak.
Recklees Recklees Bugün: 19:16 Konu Sahibi Konu Sahibi #5 Hirk_Kammet demiş ki: Daha binanın temelini atmadan, 12. katta manzara keyfi yapmaya çalışmak. Hepsini görmek için tıklayın... amfisiz yada ses efektsiz calmanın bi anlamıyo gelmiyor ozaman zevk alamıyorum
Hirk_Kammet demiş ki: Daha binanın temelini atmadan, 12. katta manzara keyfi yapmaya çalışmak. Hepsini görmek için tıklayın... amfisiz yada ses efektsiz calmanın bi anlamıyo gelmiyor ozaman zevk alamıyorum