Amfi önerisi

caner

hamiltonsevdalısı
Selamlar,daha dün yeni gitarımı sipariş ettim 22.000 tlye Cort G260CS aldım önceki gitarım başlangıç seviyesi bir şey olduğundan amfim de Boss Katana Mini'ydi fakat gitarla birlikte artık amfi de upgrade etmek istiyorum bütçe max 15-16 2. El 0 farketmez amacım hobi ve gelişmek sahne yok o yüzden boyut önemli kompakt olması gerek sizce bu profile en uygun amfi nelerdir? Ben şuan Boss Dual Cube LX ve Katana Mini X arasındayım.

Katana mini x, düz mininin efektlerle süslenmiş hali galiba, temelde yine katana mini. 18k da fiyatı var, çok pahalı bence miniye. Tutmadı diye biliyorum o amfi. İkisi arasında dual cube diyorum. İlla desktop amp olacaksa, o fiyat bandında.

Dual Cube çok iyidir…. Ya da alternatif olarak daha fazla oyuncaklı olan;

Dual Cube çok iyidir…. Ya da alternatif olarak daha fazla oyuncaklı olan;

Yanıtın için saol hocam sence bu segmentte 2. El hotone ve dualcube en iyi seçenekler mi

Katana mini x, düz mininin efektlerle süslenmiş hali galiba, temelde yine katana mini. 18k da fiyatı var, çok pahalı bence miniye. Tutmadı diye biliyorum o amfi. İkisi arasında dual cube diyorum. İlla desktop amp olacaksa, o fiyat bandında.
Yani odam küçük boyut küçük olmalı.Ben de dual cube düşünüyorum bu segment ve fiyatta

Geri