TR de yok derken hotplate ve Weber den bahsediyorsun değilmi? yani Vintage 16 yı bulablrm türkiyede? Çıkış gücü konusundada haklısın lambalı 5 watt dan sonra yıkmaya başlıyor ortalığı :twisted: Bide TS9 la Tele yi bağlayacam şimdi ben buna allaaaaaaaah sonra gitarı as boynuna Hendrix çal hehehhedeliturko demiş ki:xhornetxx demiş ki:ya wallahi düşündm abi ben 700 tl para verecem zaten 400 daha kasarım carvin vintage 16 alırım daha iyi bence. all tube amfi işte. Çünkü alacam all tube tadı vermeyecek ben gene başlıcam düşünüp taşınmaya. Türkiyede varmıdır carvin vintage 16 falan. mydukkanda gördüm 1.100 e satıo adamlar. Kullanan, bilen varmı nasıldır?deliturko demiş ki:TS iyidir hoştur genelde drive ı kapatıp sesi açar kullanıcı poweramp lambalarını overdrive ederek fazladan kazanç sağlar sololarda daha rahat duyulmak,tona daha bir hacim katmak için kullanıyor genelde.Mikrofonlamayıda ses yetmez ise yaparsın 20 watt yetersiz kalabilir mümkündür 8)
Vintage 16 iyi hoşta verilen çıkış gücü AVT20 den daha az görünmesi durumu var(aman tufaya gelmeyelim bu AVT 50 yi bile rahatça döver, verilen değer ayrıca overdrive öncesi çıkış bunuda hesaba katalım overdrive olunca 15 watt mı kalır! ) bunu alıyorsan Thd Hot plate alacaksın yoksa buda bir halta yaramaz evin içinde, yok ben dağda oturuyorum komşu yok yada komşular sağır diyorsan sorun yok tabi yoksa Polis değil Jandarma geliyor G3lerle...(Tamam abarttık)
Hotplate pahalı dersen Weber Mini Mass e bak 50 watt olanına o ucuz ve yeterli Hotplate de güç sınırı yok (aslında var devamlı olarak 185 watt) o yüzden daha ucuz birde buların ikiside TR de yok USA dan alman gerek bunu belirteyim.
Abi polis olayını bizzat yaşadım zaten beni komşular hiç sevmiyor :roll: e bende onları tabiii 😆