Evet çok pahalı 😀 😀 😀
mesanın en sevdiğim amfisi.diğerlerine göre kullanımı her tarza gelebilecek bir amfi bidiğim kadarıyla.andy timmons kullanıyor.youtubeta videosu vardı bu amfiyi anlattığı sana yardımsı olabilir.yutup123458 demiş ki:mesa boogie lonestar hakkında bilgisi olan varmı acaba??
dostum ben yorum yapmıstıım amfini goster ey turkrockcılar topiğinde arama yaparsan bir baska sorun olrsa sana pm den sorularına yanıt verebilirim 🙂sambora01 demiş ki:fender fm 212 r yi kullanan arkadaşlar var mı?
dostum ben gibson les paul studio için 10-15 wattlık amfi önermem 😀kyle1306 demiş ki:selam arkadaslar,
gibson les paul studio gitar icin 10-15 watt lık amfi onerileriniz nedir? tabii fiyat da onemli cok abartı bir fiyatı olmassa iyi olur. (abartı goreceli bi kavram olsa da...)
marshall'lara baktım biraz mg15 lere baktım yabanci bir siteden; mg15cd mg15cd bundle, mg15dfx, mg15cdr gibi birkac model var; bunlar arasındaki farklar nelerdir?
varsa diger marka model onerilerinizi bekliyorum,
tesekkurler, iyi gunler...
halilpazarlama demiş ki:dostum ben gibson les paul studio için 10-15 wattlık amfi önermem 😀kyle1306 demiş ki:selam arkadaslar,
gibson les paul studio gitar icin 10-15 watt lık amfi onerileriniz nedir? tabii fiyat da onemli cok abartı bir fiyatı olmassa iyi olur. (abartı goreceli bi kavram olsa da...)
marshall'lara baktım biraz mg15 lere baktım yabanci bir siteden; mg15cd mg15cd bundle, mg15dfx, mg15cdr gibi birkac model var; bunlar arasındaki farklar nelerdir?
varsa diger marka model onerilerinizi bekliyorum,
tesekkurler, iyi gunler...
düşük wattlı amfiler içinde en kullanışlısı microcube ,tech 21 tm60 ,vox ad30.mg serisine para vermek tamamen kayıp bence.
yanlış bir seçim olur.metallihead demiş ki:transistörlü bi amfi ..yada lambali bi amfi artı metal muff .. ibanez tbx 30 u denedim ve ton olarak tatmin oldğumu söyleyebilirm.aslında biraz araştırdım be ibanez tbx 30 r marshall avt 50 ve marshall vs serisi arasındayım şuan.gerekirse bütçeyi zorlarım . marshall avt yada vs ye vereceğim fark beni ibanez tbx30r dan çok daha memnun edecekse veririm.ama beklentim tonlarının doğallığı kadar sert olmasıda ...