Edit.
Monster_YGT demiş ki:Amfi alacağım yakın zamanda. tbx30 ve marshall mg30 arasında kaldım. Mağazalarda sorduğumda genelde tbx30 un daha iyi olduğunu söylüyorlar. Ayrıca fiyatıda uygun. Sıfır alabileceğim kadar. Benim de gönlüm ibanez den yana kaymaya başladı biraz. Sizce ? Daha önce de sormuştum bunları ama kararsızlık kötü birşey 🙂
squall5 demiş ki:Monster_YGT demiş ki:Amfi alacağım yakın zamanda. tbx30 ve marshall mg30 arasında kaldım. Mağazalarda sorduğumda genelde tbx30 un daha iyi olduğunu söylüyorlar. Ayrıca fiyatıda uygun. Sıfır alabileceğim kadar. Benim de gönlüm ibanez den yana kaymaya başladı biraz. Sizce ? Daha önce de sormuştum bunları ama kararsızlık kötü birşey 🙂
tbx30r kullanıyorum. marshall kullanmadım ama eksik bir yanı yok hemde ucuz marshalldan tavsiye ederim. o kalan para çok güzel şekilde değerlendirilebilir.
squall5 demiş ki:😀 yine de eski model eğer yanlış yazmadıysan😀 çünkü tbX değil. zaten yeni modellerde 50 w yok 65 w var. tavsiyem tbx30r ye bir göz at en azından.
hiç bir şey olmaz , sadece pa olarak sesi duyarsın.boş beleş tel sesinden başka bir şey olmaz 😀 cd in kısmı amfilerde genelde backing track kullanıp etüd yapmak için hazırlanan girişlerdir.kimileri aux gibi kullansada aux girişinden farklı ses çıkışına neden olmaktadır.ornapsen demiş ki:amfilerde cd in kısmına gitar bağlasak ne olur ? bu sayede amfinin power kısmını mı kullanmış oluruz. amfiye bir zararı olur mu ?
çok sağolhalilpazarlama demiş ki:hiç bir şey olmaz , sadece pa olarak sesi duyarsın.boş beleş tel sesinden başka bir şey olmaz 😀 cd in kısmı amfilerde genelde backing track kullanıp etüd yapmak için hazırlanan girişlerdir.kimileri aux gibi kullansada aux girişinden farklı ses çıkışına neden olmaktadır.ornapsen demiş ki:amfilerde cd in kısmına gitar bağlasak ne olur ? bu sayede amfinin power kısmını mı kullanmış oluruz. amfiye bir zararı olur mu ?