Merhaba arkadaşlar,ufak bir sorum olucak size.
Ben bir yerde rack tarzında bir ampli setupı gördüm bu konu hakkında o kadar bilgisizim ki nasıl tanımlarım nasıl hitap ederim bu amfiye ondan bile emin değilim.Rack diye geçiyor sanırım benim dediklerim ve effect loops preamp power amp filter tarzında çeşitleri varmış,şimdi benim sorum şu,rack sisteminde bir amfi oluşturmaya çalıştığımızda hangi racklara sahip olmamız lazım ve nasıl bağlamak lazım bunları sırası ne olmalı?Bir alltube amp'ı göz önüne aldığımda içinde power ve preamp tube'leri mevcut üzerinde muhtemelen effect loops mevcuttur vs vs.Bu şekilde düşündüğümüzde rack sistemili amfi oluşumu için hepsi rack tarzında olmak üzere power amp,preamp,ve bir adet kabin lazım diye düşündüm doğrumudur?Yanlışsada bir Allah'ın kulu anlatabilirmi pratikçe bu olay nasıl yapılır nasıl kurulur 🙂 Olmazsa olmazları nedir? Ayrıyetten bu kendi kombinasyonumuz olan amfiler kaç watt tır ,watt gücü tamamen bizemi bağlıdır.Kusura bakmayın uzun oldu size bilgisizliğimi ve sorularımı anlatmaya çalıştım. teşekkürler.