prosesörün amfi modellemesi mevcut, kulaklık ve ya ses kartıyla tonlar alınabiliyor. Direkt olarak kabinden alamaz mıyım ses yani?
Alamazsınız. Amfi modellemesi amfinin tonunu taklit eder, fonksiyonunu değil.
prosesörün amfi modellemesi mevcut, kulaklık ve ya ses kartıyla tonlar alınabiliyor. Direkt olarak kabinden alamaz mıyım ses yani?
Maalesef alamazsınız.prosesörün amfi modellemesi mevcut, kulaklık ve ya ses kartıyla tonlar alınabiliyor. Direkt olarak kabinden alamaz mıyım ses yani?
kusura bakmayın o zaman cahilliğime verin daha önce birkaç forumda prosesörlerin ses sistemlerine bağlanıp çalınabildiğini okumuştum, kabinlere de aynı şey olur diye düşünüyordum. peki, aldığım kombo amfinin karakterinin (malum 700-800 tl ye lambalı amfi bulunmuyor) çok bir önemi var mı hd500 de ben farklı amfi modellemesi kullandığım zaman yoksa genel olarak hoparlor, ses hacmine mi dikkat etmeliyim. (daha çok alternative rock, blues, classic rock tarzı çalıyorum)
Merhaba arkadaşlar ,1 Hafta önce elime Boston SuperBlues AT 15 (BluesJuniorMuadili) Amfi geçti.Bugün ilk defa bir sorun yaşadım ,sesi oldukça kısık olmasına rağmen amfiyi lambalar ısınsın diye açtıktan 5 dakika sonra evde inanılmaz bir yankıyla sarsıldık.Reverb potansı full açık haldeydi ,Tone Kısmı da keza öyle.Sorunun Reverb tankından kaynaklandığını düşündüm.Fakat tam olarak emin olamadığım için bu konuda yardımcı olacak üstadları bekliyorum yoruma ,saygılar..
Vox'un 20 wattlık hibrit bol modellemeli amfilerinden birini kullanmıştım. Hoparlör çok kötü olduğundan dolayı tizler fazla açıldığında cızırdama yapıyordu. Modellemeler de öyle pek iyi değildi. Bu alanda net daha iyi olan amfiler var.Merhaba arkadaşlar ... Goldenageofturkse katılıyorum ... Canlandiralim bu konuyu.... Vox valvetronixleri tecrübe eden arkadaslarimiz var mı ? Vt40,vt80,vt120 hangisini onerirsiniz? Müstakil ev ortaminda kullanacağım.aslinda 120de tercih edebilirim ama gereksiz yüksek watlara ihtiyacım yok,daha çok aradığım ton zenginliği... Lambalilari simule ettiğini duydum.cok acil olmasada ilgilenen arkadaşlarımıza şimdiden teşekkür ederim.
12lik hoparlör evde de olsa şart bence. 12lik kullandıktan sonra diğerleri yeterli hacmi sağlamıyormuş gibi geliyor zaten, 10lukları da sevenler var ama. Boss katana, Blackstar silverline, Yamaha thr...Örnek verebilirmisin daha iyi olan emsal amfilere...? Ayrıca amfilerdeki hoparlörler voxun kendisinin degilmi? Bı celestion değil mesela... Çaplarda vt 120 de 12" diye okudum bununda avantajı ev kullanıcısına nedir sence ?
Çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için ben büyük hoparlör sadece var yada konser için tercih edileceğini düşünmüştüm ... Vamp2 var bitane vt120 yi onla modellesem ne dersin?yoksa katana veya blackstar mi dersin?12lik hoparlör evde de olsa şart bence. 12lik kullandıktan sonra diğerleri yeterli hacmi sağlamıyormuş gibi geliyor zaten, 10lukları da sevenler var ama. Boss katana, Blackstar silverline, Yamaha thr...
modellemeli amfilerin hiçbirine prosesör benzeri şeyler sokmanı önermem. Üstündekiler yetiyor olmalı, yetmiyorsa platform olarak kullanabileceğin lambalı bir amfi al ve önüne istediğin pedalları prosesörleri gir.Çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için ben büyük hoparlör sadece var yada konser için tercih edileceğini düşünmüştüm ... Vamp2 var bitane vt120 yi onla modellesem ne dersin?yoksa katana veya blackstar mi dersin?
Zaten ton zenginliği olan modellemesi olan bı amfiye benzer cihazı girmenin bı anlamı yok diyorsun.baska tercihe yonelicez demek tekrar teşekkür ederim bilgiler için ...modellemeli amfilerin hiçbirine prosesör benzeri şeyler sokmanı önermem. Üstündekiler yetiyor olmalı, yetmiyorsa platform olarak kullanabileceğin lambalı bir amfi al ve önüne istediğin pedalları prosesörleri gir.