Hayırlı olsun Hakan abi, bir inceleme bekleriz 🙂İlk geldiğinde fotoğraf makinesinin pili bitti, dayanamadım denemelere hemen başladım. Bu yüzden kasa ile şaşeyi ayrı çektim:
Hayırlı olsun Hakan abi, bir inceleme bekleriz 🙂İlk geldiğinde fotoğraf makinesinin pili bitti, dayanamadım denemelere hemen başladım. Bu yüzden kasa ile şaşeyi ayrı çektim:
o çakma soldano falan 😀İlk geldiğinde fotoğraf makinesinin pili bitti, dayanamadım denemelere hemen başladım. Bu yüzden kasa ile şaşeyi ayrı çektim:
İlk geldiğinde fotoğraf makinesinin pili bitti, dayanamadım denemelere hemen başladım. Bu yüzden kasa ile şaşeyi ayrı çektim:
Hayırlı olsun, gümbür gümbür çalısın 🙂
Hayırlı olsun Hakan abi, bir inceleme bekleriz 🙂
o çakma soldano falan 😀
Tü tü tü maşallah hocam, yaza doğru bende bunlardan edinmek istiyorum artık bir tane mümkünse 😀
Bu amfi high gain areada mıdır nedir? Bi aç yahu :/ Blackface'in yanına kuma getirilir mi, 2*12 kabin bağlasak ne olur?
Basliktaki en samimi mesaj bu oldu vallahi, aklima da su karikatur geldi tabi;Aldim aynısından
"Carvin V3"
aynı kabini kullanıyorum zaten sizden aldım.
Güzel bi alışverişti bunun için de teşekkürler @Ezo yani Ezel abimiz diyelim.
Amfi hakkında:
Ben mesa vari böğürmeli kişnemeli tonlari seviyorum en çok haz aldığım tonlar dürüm tihatır ve con petrucci tonları
mini rectifier'ı da bu yüzden almıştım ama kabin uyumunda sorun yaşadım illa ki eşlenik kabinini istiyor
Sonra peavey jsx edindim jsx'de acayip bi gain var hayvan gibi ama mid yoğun bi amfi geldi bana yani midleri kıssamda bana hitap etmedi zevkime göre değildi 6505 ile kıyaslamışdık retro stüdyolarında ve jsx gömmüştü 6505'e.
Ama peavey bana göre değil kısacası ben sevmiyorum (insanın kafasında zamanla bi ton oluşuyor dinlediği müziğe göre ve onu arıyor sanırım)
Carvin V3 hakkında bence çok versatil bi alet, şöyle ki:
3 kanalı ve herbir kanala ait "bass,mid,terble,presence" knoblarının yanında 2 adet switch mevcut ve bunlara ek olarak
her bir kanalda ortak kullanılmak üzere "bright,mid cut,boost,deep" knobları mevcut.
yani özetle her bir kanala ait toplam 10 adet knobunuz ve 2 adet switch'iniz oluyor
ne kadar knob o kadar köfte 😀
olay knob da mı bence değil ama knob'ların tepkisi hissedilir bi şekilde tonunuzu şekillendiriyor
keza switch'lerde aynı şekilde öyle yani hepsi işlevsel ve çok iyi iş görüyor.
Ben çok memnunum ilk defa bi amfiden bu kadar memnun kaldım
(Daha önce stüdyoda,evimde, arkadaşın evinde, satıcının evinde vs oturup denemişliğim olan amfiler arasında Mesa boogie roadster,dual rectifier,mini rectifier,hughes kettner tubemeister 18,engl ironball 20,peavey jsx ve 6505)
knoblarla ve switch'ler sayesinde hem marshall vari hemde mesa vari tonlar çok rahatlıkla alınabiliyo (kabin vintage 30 olmadığı halde).
Almadan önce de yorumları baya bi okudum ne yazıyor diye çoğunlukla mesaya benzediği hatta "who needs mesa" "poor man's mesa" vs şeklinde yorumlar vardı bencede who needs mesa.
dipnot: 50-100 watt switch seçeneği var arka kısmında. 50 watt seçili halde iken kullanıyorum 2x12 kabin ile kullanıyorum volume 1'de ya da en fazla 2 ye kadar çıkabilirsiniz ev düzeyinde (volume 1'den sonra komşular dikkat edilmesi gereken bi durum 2 sınırına yaklaşınca ya da geçince kavga meselesi olur ancak apartman dünyasında malum bu böyledir hep ben bunu anladım çünkü 20 watt amfinizde olsa açamazsınız sonuçta)
Bu da benim 10 senelik amfim Sonakord 100 watt lambalı, 4 adet el34 lamba var üzerinde. Işıkları kapatınca da ikinci resimdeki gibi oluyor 🙂
anlaşma yaptım komşularla günde 3 saat çalma hakkım var, gerçi son 1 senede alt katta iki kiracı değişti, aslında yanda bir de bateri var görünmüyor 😀Güle güle kullanın. 100 wattı evde dizginlemek zor olmuyor mu?
anlaşma yaptım komşularla günde 3 saat çalma hakkım var, gerçi son 1 senede alt katta iki kiracı değişti, aslında yanda bir de bateri var görünmüyor 😀
anlaşma yaptım komşularla günde 3 saat çalma hakkım var, gerçi son 1 senede alt katta iki kiracı değişti, aslında yanda bir de bateri var görünmüyor 😀
Vallahi kıskanmalık derecede şık ya bu şey 😀Düzgün tek parça halinde Jet City:
Vallahi kıskanmalık derecede şık ya bu şey 😀
EYvallah. Eskiden ön panel mavi imiş. Siyah hali daha iyi göründü bana. Gerçi zevk renk:
Katılıyorum. Hem amfi-kabin uyumu siyahla da şık olmuş hem de ''333'' olayı kesinlikle çirkin. Burger King arması gibi arma mı olur amfinin üstünde 😀Yeni hali bence de daha iyi.. Daha profesyonelce görünüyor. 333 logosu bence pek şık değildi.