Classic 30`un rakibi JCM800, Carvin V3, Mesa Boogie MarkV, ENGL Screamer degil, hedef kitlesi ve amaci bambaska. Onlarin rakibi olarak Peavey`in artik efsanelesmis enfes kafa amfileri var zaten. Kaldi ki bu listedeki amfilerin bile ayni amacla piyasaya surulduklerini soylemek zor. JCM 800 ile Mark V bile elma ile armut. En bastan karsilastirmanin boyle kurgulanmasi yanlis....
Bir ayrılıgımız yok zaten senin mesajına destek olsun diye yazdım...Aynı ligin oyuncusu değil derken bende bunu kast ettim zaten..
Hocam sen ne yaptın ya, Peavey classic 30 Görünüşte 2 kanallı işlevde tek kanallı bir amfidir , Clean kanalını ben dahil hiç bir kullananı beğenmez çünkü gereğinden fazla koyu karakterlidir 😀 , Blues jr denilen amfiiyi sırf cleanlleri için alır millet ,Cidden şoklardayım ben bu amfiyi satalı 1 ay oldu iyikide sattım dedim ,Tamamen kişisel zevk meselesidir, Ama amfi low gain değil onuda yanına not düşelim , Sağlam bir boosterla yapamayacagı müzik yok bildiğin hayvan gibi bi gaini var bir çok amfinni yanında cidden şaşırdım suanda
hocam yorumumda yaptığım karşılaştırma tamamen clean kanalları açısından. o sebepten ötürü hiçbirinin cleanleri beni o kadar doyurmadı tarzı bi yorum yaptım. higain açısından classic30 u carvinle, engl la, mesayla karşılaştırmak ne mümkün 🙂 öyle bi karşılaştırma yapılacaksa ve marka peaveyse baba gibi 5150miz var bizim 😀V3`u ben cok begendim sevgili @Ezo sen de gule gule kullan, bu gereksiz girizgahtan sonra zevk-renk meselesinde bir ekleme yapmak isterim. Classic 30`un rakibi JCM800, Carvin V3, Mesa Boogie MarkV, ENGL Screamer degil, hedef kitlesi ve amaci bambaska. Onlarin rakibi olarak Peavey`in artik efsanelesmis enfes kafa amfileri var zaten. Kaldi ki bu listedeki amfilerin bile ayni amacla piyasaya surulduklerini soylemek zor. JCM 800 ile Mark V bile elma ile armut. En bastan karsilastirmanin boyle kurgulanmasi yanlis... Zevkler ve renkler elmalar arasinda manali bir arguman, elma armut oldu mu tartismak bastan abesle istigal oluyor...
Eyvallah abi teşekkür ederim 🙂
Eyvallah abi teşekkür ederim 🙂
Tamam kayıt imkanım yok kamera dışında ama elimden geleni yaparım 🙂Kayıt, olmadı fikir, görüş de bekleriz bir ara ama 🙂
Pedallara dünya para ayırdıktan sonra adam akıllı amfi alıp şimdi teker teker pedalları kenara alıyorum. Hiç kapatmadığım compresör bile fazlalık haline geldi. Yavaş yavaş anlıyor insan o kadar amfisi olup da bir tape delay, fuzz, ts ile sahneye çıkan adamları.
Üstad ben de merak ediyorum onu. Bi uygun zamanda kayıt almaya çalışırım bakalım deneme amaçlı. Alırsam foruma yazarım. Gerçekten çok önemli özellik o speaker off da kayıt özelliği.Darkie öncelikle Engl hayırlı olsun güle güle çal. Speaker off ta ki sonucu merak ediyorum kayıtta. Denerken bile amfiyi bu yönünü pek dukkanda deneme şansı olmuyor.
Tamam, bekliyoruz merakla. Çünkü benimde aklımdaki ilk sırada olan bir amfi. Her saat malum amfiyi mikrofonlayamıyoruz o yüzden merakla bekliyorum. Tekrar güle güle çal.Üstad ben de merak ediyorum onu. Bi uygun zamanda kayıt almaya çalışırım bakalım deneme amaçlı. Alırsam foruma yazarım. Gerçekten çok önemli özellik o speaker off da kayıt özelliği.
Şimdilik şöyle birşey kendisi. 2x12 ve 1x12 kabinle kullanmış olmakla birlikte, kendisinin canı, 4x12 çekmektetir. High gain için çok güzel alet.
48008 eklentisini görüntüle
Tesekkur ederim abi 🙂 dusuk seste 1x12 ile hic fena degil, ama 2x12 ile pek tatmin etmiyor, Sesi biraz acinca veya emulated outputundan cikis alinca guzel tonlar almak mumkun. Fiyatina gore cok guzel alet ama 🙂Güle Güle kullan Onur 🙂
Düşük sesteki performansı nasıl?