Amfi fena yakıyor ama gözüm gitara kaydığı anda sabah sabah vertigo oldum. Solak gitara gözüm hiç alışamadı. 😕Bide biz gösterelim bari 2014 savage🙂Bu arada bir dip not olsun 2012 den sonra bu amfilerde trafo büyüdü dept ve gain artışı sağlandı .
48961 eklentisini görüntüle
Dore müziğe ilk geldiğide bu seti almıştım 2. 3 sene olmuştur..tube screamer pedalıyla iyi sonuçlar veriyor.
Hocam fireball'ın sesini evde nasıl açıyosunuz, çok gürültülü amfi değil mi o 😛 😀fender frontman 10g ve engl fireball 😛
TS'i gitar ile amfi arasında mı kullandın? Yoksa FX loopta mı?Dore müziğe ilk geldiğide bu seti almıştım 2. 3 sene olmuştur..tube screamer pedalıyla iyi sonuçlar veriyor.
Tabiki gitarın önüne bağlamıştım halada ts siz amfi kullanmam en high gain amfi bile olsa amfinin gaini biraz kısıp ts nin gain 0 tone 12 volume 12 geneldeTS'i gitar ile amfi arasında mı kullandın? Yoksa FX loopta mı?
Doğru diyorsun ama lanet komşular da "Yerim müziğini" diyor 🙂 sesi bir tık açıp kendi kendimizi avutuyoruz. Gönül istiyor dağlardan tepelerden yankılansın sololar ama nafile...Atalarımız lambalı amfiler için "Boyutu değil gürültüsü" demişler 🙂
Doğru diyorsun ama lanet komşular da "Yerim müziğini" diyor 🙂 sesi bir tık açıp kendi kendimizi avutuyoruz. Gönül istiyor dağlardan tepelerden yankılansın sololar ama nafile...
+1 beni yaz hakan abi, zaten nasıl giderim diye kafamda tilkiler dönüyor. Hazır Türkrock ile cümbür cemaat gidersek tutunuruz bence kanadaya!Sırf bu yüzden gelin "Turkrock Kanada'ya Göçüp Müstakil Evde Yaşamayı Hedefleyenler" kulübü kuralım diyorum ama, sözümüz dinlenmiyor ki arkadaş. Hayır Hacı Dede kadar da, Marks kadar da sakal var halbuki 😀
Basit.. 500.000 Kanada dolarını cebine koyuyorsun.. aha ben geldim işte bankada param kanadaya yatırım yapacam diyorsun.. Bando mızıka ile karşılıyorlar...
Verdik coşkuyu hadi bakalım. Takımın kurulmasıyla pedallara ihtiyaç hakkaten azaldı (@tunckk 'nın dediği kadar varmış🙂)
Mevcut durumda sadece Sonic Stomp, PQ-4 ve Carbon Copy bağlı, soldaki kablo öbeğinin altında da PW tuner var.
Bebek telsizini off-center koydum, tona etkisi baya olumlu oldu😛
54093 eklentisini görüntüle