Arda Özhan | Facebook Çirkin mirkin affetmem abi 😀 lanet olası mühendislik öğrenciliği ..Bak feysbukunu bulur, en çirkin kızlara yollarım, başına dert açarım. Söz dinle 😀
Arda Özhan | Facebook Çirkin mirkin affetmem abi 😀 lanet olası mühendislik öğrenciliği ..Bak feysbukunu bulur, en çirkin kızlara yollarım, başına dert açarım. Söz dinle 😀
Vur dedik öldürdü arkadaş 😀 Abi dedik belki insaf eder dedik . İnsanlıgımdan utandım ben gidiyorum 😀Bunlarla yap siftahı o zaman:
Vur dedik öldürdü arkadaş 😀 Abi dedik belki insaf eder dedik . İnsanlıgımdan utandım ben gidiyorum 😀
😀 İstemiyorum amfi filan lanet olsun küstüm .Arkadaş, çirkin dedik. Bunun bir sınırı mı var sandındı sen 😀
😀 İstemiyorum amfi filan lanet olsun küstüm .
Annecim...😱
Abi hespa numaramı vereyim sen bana 100 tl yolla ben çözerim kendi işimi hiç gerek yok böyle elden tutmalara .Sayın Yöneticim, Arda forumu terk etti galiba? Siz de Ankara'dasınız, elinden tutun, nasihat edin, şu gözlüklü veya hızmalı bacımızla arasını yapalım 😀
Bence gözlüklü diyorum ama, sizin de fikriniz mühim tabii 🙂
Abi hespa numaramı vereyim sen bana 100 tl yolla ben çözerim kendi işimi hiç gerek yok böyle elden tutmalara .
Amfini gösterden , çkünü göstere hızla koşuyorsunuz.
Hakan abi anında sattın haa 😀 En son yazmadım 6-7 saat hemen arda kaçtı galiba diye postladın 😀Estağfurullah! Bizim işimiiiiz hayırla, şerle işimiz yoook! Herkesin 6L6'sı, KT88'i EL84'ü kendine 😀
Aslında Arda yazmasa konu kapanır, espri olarak kalır biter. Ben yöneticimizin sessizliğinden korktum şimdi. Plan yapıyor olmasın da 😀
Hakan abi anında sattın haa 😀 En son yazmadım 6-7 saat hemen arda kaçtı galiba diye postladın 😀
Ben en sağdaki diyorum. En azından yakışıklı 🤣Bence gözlüklü diyorum ama, sizin de fikriniz mühim tabii 🙂
Ahmet abi sen yapma bari 😀Ben en sağdaki diyorum. En azından yakışıklı 🤣
Valla hocam ben alalı üç ay felan oldu. İlerde inşallah daha şatafatlı bişey alırız. (Tabi hanım izin werirse) 🙂Bundan bir tane de bende var heralde 10 yıldır kullanıyorum, çok kahrımı çekti inkar edemem. Artık yavaştan emekliye ayırdım, gençlere yol açtım 😀 Mesa Mini oleeeey mesa mini...
Bence bıyıklıyı al, bıyıkları kes, düğünden sonra yarışırsınız.
Kimin daha hızlı bıyığı çıkıyor diye :-D