Abi bana bulaşmasan 🙂
Mut'a nikahı serbest kalmışken bir iyilik edeyim dedim caaanım vatandaşım kardeşime. Biiiiz sizin için varııız, efendi değil, hizmetkaaaar olmaya geldik 😀
Abi bana bulaşmasan 🙂
hizmette sınır yok. Durmak yok mercedese dewwam.olm ismet wer bi uçak 🙂 abi ben yinede almayayım hanım kızar. Malum ew hanımın sokakta yatmayam 🙂Mut'a nikahı serbest kalmışken bir iyilik edeyim dedim caaanım vatandaşım kardeşime. Biiiiz sizin için varııız, efendi değil, hizmetkaaaar olmaya geldik 😀
hizmette sınır yok. Durmak yok mercedese dewwam.olm ismet wer bi uçak 🙂 abi ben yinede almayayım hanım kızar. Malum ew hanımın sokakta yatmayam 🙂
Abi ven yeniyim. Daha bişey öğrendiğim yok. E alışveriş de yok. Mg15 cdrım cort x2 im ve digitech rp50imle mutluyum 🙂Nothing serious, sadece takılmaca bendeki. Arda gibi alış verişe çok kaptıran kardeşlerimize karşı ciddiyiz sadece 🙂
Valla lambalı amfinin daha yüksek ses ürettiği gerçeğini gizlemezsen o iş yaş 😀 yalanı tasvip etmiyoruz ama herşeyi de açıklamaya gerek yok 😛Valla hocam ben alalı üç ay felan oldu. İlerde inşallah daha şatafatlı bişey alırız. (Tabi hanım izin werirse) 🙂
way hiwatt way! :banghead:
Elim ayağım titriyor sayın seyirciler. @hackeiommi Bende istiyorum abi bundan 🙁🙁
Elim ayağım titriyor sayın seyirciler. @hackeiommi Bende istiyorum abi bundan 🙁🙁
@hakaramisu Kazasız belasız kullanın 😀 Hatta üstünü kapatın nazar değmesin .. 😀
@hakaramisu Kazasız belasız kullanın 😀 Hatta üstünü kapatın nazar değmesin .. 😀
Ey mr spock sen verme da ha dinakordu bana 😀 ..Sen kazana düştün, sana yok 🙂
Ey mr spock sen verme da ha dinakordu bana 😀 ..
Güzel pedallarım var 😀Daha ihtiyar Spock'a "Eey" çekiyorsun, amfiyi döversin diye korkuyorum 😀
Ne Dinakord inadı imiş arkadaş! Yolla ücretini pazartesi, vereyim kargoya. Sonra senden hık mık duymak istemem ama :vulcan:
Güzel pedallarım var 😀