Amfini Göster Ey Türkrockcılar

Verdik coşkuyu hadi bakalım. Takımın kurulmasıyla pedallara ihtiyaç hakkaten azaldı (@tunckk 'nın dediği kadar varmış🙂)

Mevcut durumda sadece Sonic Stomp, PQ-4 ve Carbon Copy bağlı, soldaki kablo öbeğinin altında da PW tuner var.
Bebek telsizini off-center koydum, tona etkisi baya olumlu oldu😛

54093 eklentisini görüntüle
Hayırlı olsun, iyi günlerde kullan inş. Memnun kalacağından eminim. 🙂
Sevgiler ....

IMG_20150601_232436.webp
mg15 cdr

Verdik coşkuyu hadi bakalım. Takımın kurulmasıyla pedallara ihtiyaç hakkaten azaldı (@tunckk 'nın dediği kadar varmış🙂)

Mevcut durumda sadece Sonic Stomp, PQ-4 ve Carbon Copy bağlı, soldaki kablo öbeğinin altında da PW tuner var.
Bebek telsizini off-center koydum, tona etkisi baya olumlu oldu😛

54093 eklentisini görüntüle
Bence Samsung şarzzzz cihazı kabinin arkasında dursa basları daha iyi emer... Dikkat etmek lazım 😛

Niho, Be doğru da öbürü Encounter değil🙂 Ben de isterdim müzik için ayrı oda olmasını ama şartlar bir yerden sonra ebeveyn odasındaki çorap komidinin üzerine taşıyor aleti edevatı🙂

Başkan hayırlı olsun 🙂 Yaa bende bunlara takık durumdayım. Gigmaster 30 dan da geçemiyorum..
Yanına alsak abartı mı olur filan diyorum. Birde bunun 1 watt seçeneği nasıl ? Evde kulaklara tecavüzden uzak çalışabiliyor muyuz? 🙂

Başkan hayırlı olsun 🙂 Yaa bende bunlara takık durumdayım. Gigmaster 30 dan da geçemiyorum..
Yanına alsak abartı mı olur filan diyorum. Birde bunun 1 watt seçeneği nasıl ? Evde kulaklara tecavüzden uzak çalışabiliyor muyuz? 🙂

Selamlar, eyvallah🙂
Gigmaster 30'u sattığım arkadaşa da aynısını dedim, hiç maceraya gerek yok, gain boost ve diğer pedalları kattığın zaman Ironball'dan çok atla deve bir farkı yok Gigmaster 30'un. Hayal kırıklığı yaratabilir. Gain boost olmadan çok farklı karakterleri haliyle, bir booster fark için bu kadar fiyat farkı değer mi, bence deymez🙂

Ben 5W modunda kullanıyorum evde, gayet tatmin edici kendi başına.

Clean kanala hiç bakmadım. İlk açtığımda çalışıyor mu bu diye tıngırdarken lead channela geçene kadar iki dındın o kadar. Hiç uzmanlık alanım değil clean. Gerçi diğer tarafta da uzman değilim ama Gigmaster ile çok farklı bir cihaz değil. 2.el gigmaster 15 head ya da 30 combo daha makul fiyata eve götürülebilir.

Geri