Tesekkur ederim abi 🙂 dusuk seste 1x12 ile hic fena degil, ama 2x12 ile pek tatmin etmiyor, Sesi biraz acinca veya emulated outputundan cikis alinca guzel tonlar almak mumkun. Fiyatina gore cok guzel alet ama 🙂
Teşekkürler 🙂
Tesekkur ederim abi 🙂 dusuk seste 1x12 ile hic fena degil, ama 2x12 ile pek tatmin etmiyor, Sesi biraz acinca veya emulated outputundan cikis alinca guzel tonlar almak mumkun. Fiyatina gore cok guzel alet ama 🙂
2 mesa aynı hanede, dinimizce caiz mi bu şimdi, medeni kanunda yeri var mı?
Zaten konusunu açmıştım burdada bulunsun 🙂 görmeyenler görür belki , Ufak bir komboyu kafa yapma operasyonuna uğradı, Çokta yakışıklı oldu 😀 47392 eklentisini görüntüle
Savage herhalde ENGL'ın yapıtığı en baba amfi denebilir. Çok versital bi alet ne ararsan var, babalar gibi ENGL Drive'ı , High-Gain bir amfiye göre çok başarılı cleanler, 4 kanal, boost cart curt baya baya güzel bi amfiydi zamanında araştırmıştım. Ama maalesef boyum yetmedi 😀 Boyum yetseydi bi tane edinebilirdim belki de 🙂 Vallahi insan görünce kıskanıyor böyle kocaman kocaman kafalar 🙂Bide biz gösterelim bari 2014 savage🙂Bu arada bir dip not olsun 2012 den sonra bu amfilerde trafo büyüdü dept ve gain artışı sağlandı .
48961 eklentisini görüntüle
Bide biz gösterelim bari 2014 savage🙂Bu arada bir dip not olsun 2012 den sonra bu amfilerde trafo büyüdü dept ve gain artışı sağlandı .
48961 eklentisini görüntüle
Savage herhalde ENGL'ın yapıtığı en baba amfi denebilir. Çok versital bi alet ne ararsan var, babalar gibi ENGL Drive'ı , High-Gain bir amfiye göre çok başarılı cleanler, 4 kanal, boost cart curt baya baya güzel bi amfiydi zamanında araştırmıştım. Ama maalesef boyum yetmedi 😀 Boyum yetseydi bi tane edinebilirdim belki de 🙂 Vallahi insan görünce kıskanıyor böyle kocaman kocaman kafalar 🙂
Zaten @sixfeetunder kendi satıyor anladığım kadarıyla 🙂 Pek satmalık bi amfi değil bence ama tercih meselesi 🙂Boyu yeteceklere:
Satılık - Engl Savage 120 Head 120 Watt | turkrock.com
Kabini de hazır:
Satılık - Engl 2x12 Pro V30 Kabin | turkrock.com
Biraz deşin forumu 🙂
Zaten @sixfeetunder kendi satıyor anladığım kadarıyla 🙂 Pek satmalık bi amfi değil bence ama tercih meselesi 🙂
Satma nedeni çok tercih değilde🙂para meselesi..Zaten @sixfeetunder kendi satıyor anladığım kadarıyla 🙂 Pek satmalık bi amfi değil bence ama tercih meselesi 🙂